"Замінник Зеленського, який влаштує Москву": Екс-спікера Разумкова назвали "новим Медведчуком"

У соцмережах дедалі активніше заявляють про ставку Москви на Дмитра Разумкова, який може замінити незручного для Кремля Володимира Зеленського. Непрямим підтвердженням побоювань щодо Разумкова є поведінка групи російських та проросійських ЗМІ, які активно долучилися до інформаційної кампанії за екс-спікера Ради. За підсумками того, що сталося, український журналіст Сергій Іванов на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook зазначає, що Разумков став "новим Медведчуком", передають Патріоти України.

"Сьогодні стало очевидним, що Разумков – новий Медведчук. Саме він тепер, після збивання кума Путіна, уособлюватиме проросійський курс і артикулюватиме російські наративи в публічній політиці. Його міжфракційне об'єднання на 99% укомплектовано в***ми ренегатами та парламентськими гастарбайтерами яких на різних етапах викинули з фракцій. Утримання об'єднання, наскільки мені відомо, взяли на себе наші олігархи проросійського крила", - наголосив журналіст.

За словами Іванова, список ЗМІ, що висвітлюють діяльність Разумкова, підтверджує найгірші побоювання щодо нового проросійського проекту. Більше того, підконтрольні Кремлю ЗМІ вже називають Разумкова наступником Зеленського, публікуючи матеріали із сфабрикованими результатами соцопитувань. "Побачив перелік ЗМІ, які висвітлювали презентацію об'єднання. Це в***ий пул у повному зборі: "НАШ", "Країна.юа", "Шарій.нет", "Вести.юа", а також телеканал "Прямий".

До речі, нещодавно на Russia Today вийшов матеріал із заголовком "Замінник Зеленського", в якому Разумкову намалювали рейтинг 32% і передрікають перемогу на виборах, що знімає всі можливі питання щодо справжніх цілей і бекграунду політичного проекту. "Єдине, я не розумію, навіщо створювати нову політичну силу, якщо можна було просто поповнити ряди "ОПЗЖ", штатних кремлівських шісток у ВР, хоча напевно московський клієнт зажадав когось нового", - зазначив журналіст.


"Це справді дуже серйозно": Папа Римський знову закликав Україну до переговорів з РФ

четвер, 25 квітень 2024, 10:45

Папа Римський Франциск знову закликав Україну до переговорів з РФ. Нова заява понтифіка прозвучала на на тлі війн в Україні та Секторі Гази. На його думку, "досягнутий мир кращий, ніж безкінечна війна". Про це пише CBS News, передають Патріоти України...

У Повітряних силах розповіли деталі атаки по Черкащині - росіяни вдарили "Іскандером" по Смілі

четвер, 25 квітень 2024, 10:28

У Повітряних силах розповіли деталі атаки по Черкащині, передають Патріоти України. "Було вражено цивільну інфраструктуру, пошкоджено логістичне сполучення зализиці. Крім того, удар пошкодив адміністративні будинки та пошкодив авто та цивільне майно",...