"Замість економічного зростання буде велика біда": Кондратюк пропонує заслухати в Раді Шмигаля щодо запуску ринку землі

Віцеспікерка ВР Олена Кондратюк вважає, що в п'ятницю на годині запитань до уряду в Раді повинен відзвітувати прем'єр-міністр Денис Шмигаль з приводу початку роботи ринку землі. Про це політикіня заявила 29 червня на погоджувальній раді ВР, зазначають Патріоти України.

"Першого липня відбудеться так званий запуск ринку вільного продажу землі. Боюся, замість обіцяного монобільшістю і прем'єром економічного зростання з цього всього у нас буде велика біда .... Коли я чую, що за тиждень до запуску ринку (землі. - Ред.) прем'єр дає міністерствам доручення роз'яснити громадянам, як це все працюватиме, я розумію, що влада не готова до впровадження ринку землі", - зазначила вона.

Зі свого боку перший заступник глави фракції "Слуга народу" Олександр Корнієнко заявив, що прем'єр і так присутній в парламенті на годині запитань до уряду, тому запропонував запросити міністра агрополітики Романа Лещенка, бо він професійніше може дати відповіді на питання депутатів з приводу ринку землі.

Відпрацювали точно: Нацгвардія знищила російську станцію РЕБ на Запорізькому напрямку

п’ятниця, 19 квітень 2024, 16:27

Бійці Національної гвардії знищили російську станцію радіоелектронної боротьби на Запорізькому напрямку, передають Патріоти України. "На Запорізькому напрямку в результаті вогневого ураження російські загарбники втратили чергову станцію радіоелектронн...

Дуже бояться: Росіяни почали встановлювати протидронові сітки навколо своїх НПЗ

п’ятниця, 19 квітень 2024, 15:56

Російська нафтовидобувна компанія "Башнефть" встановила сітки проти безпілотників, щоб захистити ключові об'єкти на своїх НПЗ від можливого нападу з боку України. Про це заявив глава республіки Башкортостан (РФ), пише Reuters, передають Патріоти Украї...