"Замість гуманітарних коридорів росіяни здатні зробити лише криваві", - Зеленський

Російська Федерація не дотримується домовленостей щодо надання гуманітарних коридорів для українців, які хочуть евакуюватися з обстріляних населених пунктів. Про це у вечірньому відеозверненні повідомив президент України Володимир Зеленський 6 березня, передають Патріоти України.

"Є люди, яким дійсно потрібно вийти, які не можуть залишитися, і ми чули обіцянку, що гуманітарні коридори будуть. Їх немає. Замість гуманітарних коридорів вони здатні зробити лише криваві", - сказхав голова держави.

Зеленський пригадав трагічну подію, яка сталася сьогодні, 6 березня, в Ірпені. Російські окупанти вбили цілу родину: чоловіка, жінку і двох дітей, які хотіли втекти від війни. Голова держави наголосив, що Україна не пробачить Росії криваві вбивства українців, і попередив про відповідальність кожного, хто причетний до розстрілів мирних жителів.

Ворог може здійснити спробу прориву: Аналітики назвали ще одну гарячу точку на Харківщині

субота, 29 червень 2024, 8:15

Днями російська диверсійно-розвідувальна група здійснила штурм кордону на Золочівському напрямку, що на північному заході від міста Харків. Втім, окупаційні війська не почали наступальних дій у цьому районі Про це йдеться у свіжому звіті Інституту вивч...