Замість Ігоря Клименка: Хто виконуватиме обов'язки голови Нацполіції та що про нього відомо

Голова Нацполіції Ігор Клименко 18 січня розпочав виконувати обов'язки міністра внутрішніх справ України. Наразі замість нього Нацполіцію очолить Іван Вигівський, повідомляють Патріоти України.

Рішення з призначення Івана Вигівського Кабмін ухвалив 20 січня. Раніше поліцейський був Керівником Головного управління Національної поліції у Києві. Відомо, що Вигівському 42 роки. Він очолював ГУНП у Києві з з 11 серпня 2021 року. Правоохоронець має звання генерала поліції третього рангу.

Що ще відомо про Вигівського

Поліцейський родом з Житомирської області. Він здобув освіту у Харківському національному університеті внутрішніх справ. Вигівський працював слідчим до 2015. Після цього очолив Очаківський міськрайонний відділ управління МВС в Миколаївській області.

Крім цього, у 2016 – 2020 роках Вигівський був заступником Головного управління — начальника слідчого управління. З 2020 по 2021 роки обіймав посаду керівника Головного управління національної поліції в Полтавській області.

Дуже бояться: Росіяни почали встановлювати протидронові сітки навколо своїх НПЗ

п’ятниця, 19 квітень 2024, 15:56

Російська нафтовидобувна компанія "Башнефть" встановила сітки проти безпілотників, щоб захистити ключові об'єкти на своїх НПЗ від можливого нападу з боку України. Про це заявив глава республіки Башкортостан (РФ), пише Reuters, передають Патріоти Украї...

В Україні відкрили завод із виробництва високотехнологічних німецьких БПЛА

п’ятниця, 19 квітень 2024, 15:45

В Україні відкрили завод німецької компанії Quantum-Systems GmbH з виробництва безпілотників. Про це напередодні повідомила пресслужба компанії. . Очікується, що на виробництві збиратимуть по 1000 дронів на рік, а також виготовлятимуть запчастини. . ...