"Замість комуністів та комсомольців прийшли локальні мажори": Журналіст вказав на цікаві факти біографії Богдана

Початок кар'єри глави ОПУ є характерним для багатьох представників української еліти.

Йосип Богдан. Фото: скріншот з відео.

Інтерв'ю з батьком глави Офісу президента Андрія Богдана викликало активні обговорення в українців в соціальних мережах. Зокрема, журналіст Антон Павлушко звернув увагу на початок юридичної кар'єри Богдана, передають Патріоти України.

"Прочитав інтерв'ю батька Андрія Богдана. Дізнався, що його батько доцент кафедри цивільного права та процесу юридичного факультету ЛНУ імені І.Франка. На час вступу сина в університет він був заступником декана.В останньому класі школи син рішуче сказав батькові: "Буду вступати на юридичний факультет", - батька це не здивувало. На кафедрі син дійсно вчився, потім батько порадив його на юридичну позицію до Львівської залізниці, де він набрався досвіду. Після того батько порадив його в юридичну компанію "Правіс", де і почався карколомний ріст сина", - пише Павлушко.

На його думку, такий початок кар'єри є характерним для багатьох представників української еліти. "Ви знаєте, от в цьому вся сучасна Україна. Кожне таке "батьківське" інтерв'ю викликає легку посмішку в мільйонів українських заробітчан, які свого часу не захотіли все життя пахати на сина чергового батька з юридичного факультету… Замість комуністів та комсомольців прийшли локальні мажори", - вважає журналіст.

Депутат-праворадикал у Німеччині виявився власником бізнесу у Білорусі

п’ятниця, 19 квітень 2024, 21:15

Депутату від ультраправої політичної партії "Альтернатива для Німеччини" (АдГ) загрожує великий штраф за приховування інформації про бізнес, що належить йому в Білорусі. Про це пише BILD, передають Патріоти України. "Депутат земельного парламенту Саксо...

"Донька кричала, мамо, я помираю": Моторошні подробиці про удар окупантів по Дніпру

п’ятниця, 19 квітень 2024, 20:53

Російська окупаційна армія 19 квітня завдала масованого ракетного удару по Дніпропетровській області. Через ворожу атаку загинуло семеро людей, двоє з них - діти. Понад три десятки мешканців поранені. У Дніпрі окупант влучили у житловий будинок та залі...