Замість Маляр: Хто став новою заступницею міністра оборони

Ганну Маляр на посаді заступниці міністра оборони замінила Наталія Калмикова. Про це у суботу, 30 вересня, Маляр повідомила у Telegram, передають Патріоти України.

Ексзаступниця міністра оборони опублікувала фото з Калмиковою та зазначила, що воно було зроблене в дні звільнення Києва та області від російських окупантів. «Хочу підтримати Наталку з призначенням на посаду заступниці міністра оборони», — наголосила вона.

Маляр також зазначила, що вже передала Калмиковій свої справи. «Знаю, що буде важко. Але ця робота дуже важлива для країни, бо війна триває», — підсумувала вона.

Наталія Калмикова закінчила Вінницький національний медичний університет та Вінницьку академію неперервної освіти за спеціальністю Магістр публічного управління.

З 2008 по 2017 рік вона була на посаді продукт-менеджера в компанії Delta Medical PoE. З 2017 до 2021 року — керувала військовим відділом у БО МБФ Повернись живим. У 2021 році Калмикова була призначена радницею з гендерних питань Командувача Сухопутних військ України. З лютого 2022 вона обіймала посаду виконавчої директорки Українського ветеранського фонду.

Можна рятувати сотні, якщо не тисячі життів на місяць: Україна запустила в серійне виробництво робота Ratel Н для евакуації поранених з поля бою

субота, 27 липень 2024, 15:00

Робот Ratel Н розробки Brave1 може транспортувати одразу двох поранених, він уже пройшов польові випробування та запущений у серійне виробництво. Про це розповів міністр цифрової трансформації Михайло Федоров, передають Патріоти України. "Ratel Н розро...

Шалені підйомні вже не ваблять потенційних 200-х: Росія має серйозні проблеми з набором нових контрактників - ГУР

субота, 27 липень 2024, 14:15

Росія нині має серйозні труднощі з виконанням плану набору нових контрактників. Про це заявив речник Головного управління розвідки Міністерства оборони Андрій Юсов в ефірі телемарафону Єдині новини, передають Патріоти України. Таким чином розвідник про...