Замість Мендель: ЗМІ назвали ім'я головного кандидата на посаду прес-секретаря Зеленського

Стало відомо, хто претендує на вакантну посаду прес-секретаря президента Володимира Зеленського. Імовірніше за все новим речником стане телеведучий Сергій Нікіфоров. За інформацією "РБК-Україна", Банкова наразі має два кандидати у речники глави держави, передають Патріоти України.

«Вибір між Олександром Бондаренком і Сергієм Нікіфоровим. Найбільше шансів у Нікіфорова», – уточнив співрозмовник журналістів. Зазначається, що відбір кандидатів уже на фінальному етапі. Рішення можуть ухвалити сьогодні-завтра.

Оновлено. Як повідомляє "НВ" з посиланням на обізнане джерело, новим прес-секретарем Зеленського стане саме Сергій Нікіфоров. Стверджується, що до кінця тижня нового прес-секретаря президента представлять публічно.

Сергій Нікіфоров на сьогодні працює ведучим випусків новин телеканалу «Україна 24». У своєму інтерв’ю колегам Никифоров заявляв, що до переходу на український медіа-ринок працював журналістом на європейському ТБ «Euronews».

«Варто пам'ятати — не треба вестися на кожен гучний заголовок або на кожне посилання з соціальних мереж. Краще обрати кілька джерел інформації, які завойовували довіру до себе роками. Які не навішують ярлики, не дають оціночних суджень», – писав він у червні 2020 року.

Водночас Олександр Бондаренко був ведучим політичної програми «Точка зору» на «Громадському радіо», працював в українській службі BBC, а також телеканалі «Україна».

"Людям байдуже, хто конкретно керує": На Далекому Сході РФ в одному з міст скасували вибори мера

четвер, 28 березень 2024, 20:00

Народний Хурал Бурятії скасував прямі вибори мера Улан-Уде. Натомість його обиратиме конкурсна комісія, що складатиметься з депутатів міської ради та призначатиметься губернатором регіону. Про це повідомляє "Сибірський Експрес" та міське ЗМІ "МК в Буря...

"Епідемію абортів має бути припинено": Кирило обіцяє розплодити росіян до 600 млн осіб

четвер, 28 березень 2024, 19:15

За сто років сталого демографічного зростання Росія має довести чисельність населення до 600 млн осіб. Для реалізації такої мети потрібно заборонити аборти, вести пропаганду багатодітної родини та повернути «традиційні для російського народу цнотливіст...