Замість обіцяних грошей видали енергетики: Окупант поскаржився на обман командування з винагородою за збиті дрони

Російське командування вкотре обдурило військовослужбовців РФ. Раніше їм пообіцяли грошові виплати за збиті українські БПЛА. На практиці ж замість обіцяних 50 тисяч рублів їм видають енергетики та цукерки. На це один із окупантів, який перебуває на Харківщині, поскаржився у перехопленій телефонній розмові з братом, пише "Інформаційний спротив", передають Патріоти України.

"Їх знову обдурили: р*шистам не дають грошей за збиті дрони. Військовослужбовець РФ, який перебуває на Харківщині, у спілкуванні з братом розповів, що вони збивають ворожі "пташки", і замість обіцяних 50 тис. за підбиту техніку їм видають енергетики. А людині, що збила коптер, який може нести одразу 6 великих снарядів, обіцяли місяць відпустки, а в результаті окупант отримав енергетик та коробку цукерок, які вручив йому особисто командир полку", – зазначено у повідомленні.

"У військових є один обов’язок": Сирський вперше прокоментував відставку Залужного

п’ятниця, 29 березень 2024, 10:30

Коментуючи своє призначення на посаду головнокомандувача Збройних сил замість Валерія Залужного, генерал-полковник Олександр Сирський зазначив, що президент Володимир Зеленський, очевидно, мав для того "вагомі причини", а обов'язок військових - виконув...

"Нам сказали, що назад нас можуть не забрати": Боєць 3-ї штурмової розповів про польоти до оточеного Маріуполя та секретну операцію: "Апокаліпсис"

п’ятниця, 29 березень 2024, 10:26

Боєць 3 штурмової бригади "Барсік" розповів про польоти до оточеного Маріуполя. Він зазначив, що тоді командири шукали добровольців, щоб здійснити цю місію. Про це він розповів в інтерв'ю ТСН.ua, передають Патріоти України. "Барсік" зазначив, що було б...