Замість роботи на каналі Медведчука? Савченко показала, як доїть корову та підмітає вулицю (фото)

Народна депутатка 8-го скликання Надія Савченко поділилася з підписниками мережі знімками, на яких продемонструвала, як доїть корову, напуває теля, розпалює дровами піч, а також вирощує розсаду і підмітає вулицю. Відповідні фото жінка опублікувала на сторінці в Facebook, повідомляють Патріоти України.

Так, Савченко влаштувала цілу фотосесію як на свіжому повітрі, так і в парнику і навіть сараї. "Люди часто запитують, що Надія Савченко робить зараз? Просто живу. Коли є час і можливість - допомагаю хорошим людям" – підписала кадри політикиня.

На знімках видно, що Савченко позувала на камеру в довгій сукні із квітковим принтом, жилетці, зручних чоботях, а на голову вона одягла хустку.


Росіяни в істериці: Німеччина 9 травня каратиме громадян за георгіївські стрічки

середа, 8 травень 2024, 17:30

З нагоди вшанування закінчення Другої світової війни 8 і 9 травня поліція Берліна опублікувала правила, які стосуватимуться радянських меморіалів у місті та його найближчих околицях. Про це пише RBB24. . Поліція Берліна заборонила демонструвати російсь...

Втрати ворога ростуть: Партизани фіксують прибуття великої кількості вбитих та поранених росіян до Криму

середа, 8 травень 2024, 16:59

У тимчасово окупованому Джанкої (Крим) фіксується прибуття великої кількості поранених та ліквідованих окупантів з Херсонського напрямку. "Цікавий факт, на вокзалі Джанкоя ми помічаємо також масові перевезення (через тимчасово окупований Крим, - ред.) ...