Замість шампанського була вода, годували поза зйомками: Як знімали новорічне привітання президента

Зйомки новорічного привітання президента України Володимира Зеленського тривали три дні – з 24 до 29 грудня. Учасникам зйомок наливали не шампанське, а "Живчик". Про деталі розповів професор з Чернівців Олег Ангельський, який брав участь у зйомках, пише "Молодий Буковинець", зазначають Патріоти України.

За словами науковця, його на цю подію запросили дзвінком з Офісу президента. Щоб знайти номер телефону професора, працівники ОП спочатку звязалися з ректором Чернівецького національного університету.

"Це все тривало дуже довго, бо це був творчий процес. Я відчув, що це таке – коли знімають фільм", – зазначив Ангельський.

Доктор наук спростував звинувачення, які "гуляють" у мережі, що учасників не годували, адже на столах не було їжі. За його словами, їжа була в окремому приміщенні.

"Там не було застілля з алкоголем. На зйомках використовували газовану воду "Живчик". А годували нас в іншому місці, виносили канапки. Ніхто голодним не залишився", – наголосив науковець.

Професор поділився, що упродовж часу зйомок йому вдалося поспілкуватися з багатьма відомими українцями. З самим Зеленським поговорити не вдалося, адже було багато охочих. Президент України запросив усіх до себе на зустріч на наступний день після зйомок. Проте професор Ангельський не зміг залишитися – йому потрібно було повертатися додому.

У окупантів проблеми: Російська перевага у війні проти України зменшується, - FT

субота, 27 квітень 2024, 4:15

Завдяки американській допомозі Україна може виявити недоліки, притаманні армії РФ, яка намагається знищити Україну за допомогою неякісних боєприпасів і великої, але погано навченої армії. Про це пише Financial Times, передають Патріоти України. «Допом...

"Ворог не припиняє спроб": У ДПСУ повідомили, де фіксують найбільше російських ДРГ

субота, 27 квітень 2024, 3:25

Наразі найбільша кількість спроб прориву російських диверсійно-розвідувальних груп фіксують у Сумській області. Днями прикордонники знову зафіксували таку спробу. Про це повідомив речник Держприкордонслужби Андрій Демченко в ефірі телеканалу "Еспресо",...