Замість того, щоб надати допомогу: Окупант пристрелив свого товариша по службі та втік (відео)

Військовослужбовець армії РФ довів пропаговану Кремлем фразу про "своїх нє бросаєм". Під час атаки українського дрона він не кинув свого пораненого товариша, а "допоміг" йому швидше померти.

Зокрема, окупант просто розстріляв товариша по службі та втік. Його дії "очима" іншого БПЛА зафіксували на камеру воїни ЗСУ, відео опублікував у Telegram-каналі громадський активіст Сергій Стерненко.

"Кац*п застрелив свого пораненого товаріща замість того, щоб надати допомогу", – йдеться в підписі до кадрів. Він уточнив, що атаку на укриття окупантів влаштували бійці роти ударних БпАК 28-ї ОМБр ім. Лицарів Зимового Походу. Захисники закидали його дронами-камікадзе, знищуючи живу силу ворога.

Один з дронів залетів у ногу російському військовослужбовцю, що ховався за стіною зруйнованого будинку. Поряд із ним був товариш, який, однак, не став його рятувати, а пристрелив.

Надалі росіянин чимдуж почав тікати, але, можливо, незабаром і сам відправився вслід за вбитим соратником, адже як тільки він заскочив у посадку, його наздогнав ще один дрон-камікадзе.

Так дешево як московські друзі ніхто Братиславі та Будапешту не продасть: Фіцо вмовляє Шмигаля відновити транспортуванн російської нафти до Словаччини, запропонувавши "цікаві варіанти"

субота, 27 липень 2024, 0:12

Прем’єр Словаччини Роберт Фіцо поговорив телефоном з українським колегою Денисом Шмигалем і запропонував "технічне рішення" для відновлення транзиту нафти російського "Лукойлу" через Україну, зазначають Патріоти України. . Про це повідомляє пресслужба...

Питали про ставлення до неонацистських рухів, російської агресії та Путіна: Підозрюваний у вбивстві Фаріон зробив заяву у суді

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:43

Підсудний не визнав своєї вини, і заявив, що не вбивав мовознавицю. Підозрюваний у вбивстві української мовознавиці Ірини Фаріон не визнав своєї провини після того, як суд обрав йому запобіжний захід, повідомляють Патріоти України з посиланням на РБК...