Замість того, щоб надати допомогу: Окупант пристрелив свого товариша по службі та втік (відео)

Військовослужбовець армії РФ довів пропаговану Кремлем фразу про "своїх нє бросаєм". Під час атаки українського дрона він не кинув свого пораненого товариша, а "допоміг" йому швидше померти.

Зокрема, окупант просто розстріляв товариша по службі та втік. Його дії "очима" іншого БПЛА зафіксували на камеру воїни ЗСУ, відео опублікував у Telegram-каналі громадський активіст Сергій Стерненко.

"Кац*п застрелив свого пораненого товаріща замість того, щоб надати допомогу", – йдеться в підписі до кадрів. Він уточнив, що атаку на укриття окупантів влаштували бійці роти ударних БпАК 28-ї ОМБр ім. Лицарів Зимового Походу. Захисники закидали його дронами-камікадзе, знищуючи живу силу ворога.

Один з дронів залетів у ногу російському військовослужбовцю, що ховався за стіною зруйнованого будинку. Поряд із ним був товариш, який, однак, не став його рятувати, а пристрелив.

Надалі росіянин чимдуж почав тікати, але, можливо, незабаром і сам відправився вслід за вбитим соратником, адже як тільки він заскочив у посадку, його наздогнав ще один дрон-камікадзе.

Німеччина вводить жорсткі правила для біженців з України: Що варто знати

п’ятниця, 4 жовтень 2024, 23:40

З 1 січня 2025 року біженцям у ФРН знижуватимуть розмір допомоги (Bürgergeld) на 30% протягом трьох місяців, якщо вони відхилять розумну пропозицію щодо працевлаштування. Про це повідомляє ntv із посиланням на джерела в уряді країни, пише Deutsche Well...

Скандал не стихає: У Польщі знову пригрозили блокувати Україні вступ до ЄС через питання Волинської трагедії

п’ятниця, 4 жовтень 2024, 23:25

Голова Польської селянської партії, міністр оборони країни Владислав Косіняк-Камиш заявив, що блокуватиме вступ України до Євросоюзу, допоки не вирішиться питання ексгумації і пам’яті жертв Волинської трагедії. Про це повідомляє Wirtualna Polska, перед...