Заміну вже знайшли: Кабмін звільнив Мустафу Найєма

Кабінет Міністрів України погодив рішення про звільнення голови Державного агентства відновлення та розвитку інфраструктури України Мустафи Найєма за власним бажанням. Про це повідомив сам Найєм у соцмережі, передають Патріоти України.

За його словами, на вказаній посаді він пропрацював 505 днів. Представник Кабміну у Верховній Раді Тарас Мельничук повідомив, що також Кабмін звільнив заступників Найєма Андрія Івка та Валерію Іванову.

А виконання обов’язків голови Державного агентства відновлення та розвитку інфраструктури України тимчасово покладено на Романа Коменданта.

"Вертикальна ескалація": Росія дратує не лише лідерів Перської затоки, а й Китай, – Financial Times

п’ятниця, 27 вересень 2024, 23:40

Те, що Росія веде перемовини з повстанцями-хуситами у Ємені щодо постачання їм протикорабельних крилатих ракет П-800 "Онікс", дратує не лише країни Перської затоки, а й Китай. Про це пише Financial Times, передають Патріоти України. "Координація з араб...

"Причому це можна зробити швидко": Військовий експерт пояснив можливості боєприпаса JSOW, наданого Україні

п’ятниця, 27 вересень 2024, 23:25

Боєприпас JSOW, який США нададуть Україні для захисту від російських агресорів, можна ефективно використовуватися по цілях у глибині території РФ. Таку думку в етері Еспресо висловив військовий експерт, директор з розвитку інформаційно-консалтингової к...