Замучив у Чечні десятки чоловіків: Кадиров відправив в Україну полк "смертників" на чолі з "борцем із гомосексуалізмом"

Лідер Чечні Рамзан Кадиров відправив на Донбас для "звільнення" України борця із гомосексуалізмом, генерала Магомеда Тушаєва. Кадиров поставив генерала Тушаєва на чолі 96 полку оперативного призначення північно-кавказького округу військ нацгвардії РФ. Про це лідер Чечні повідомив у Telegram, передають Патріоти України.

Кадиров каже, що Тушаєв разом з полком "смертників" вже вирушив із Грозного в зону проведення так званої спеціальної воєнної операції в Україну. "Гідні сини чеченського народу вирушили на Донбас і в Україну, щоб приєднатися до своїх однополчан, які тижнем раніше змінили на бойовому посту товаришів по службі у цьому відрядженні", - зазначив він.

За словами Кадирова, 96 полк - один із найбоєздатніших підрозділів Чечні. Раніше бійці займалися терором місцевого населення, проводячи спецоперації з "нейтралізації бандитів", зауважив Кадиров.

Лідер Чечні наголосив, що впевнений у здатності Тушаєва виконати всі завдання Путіна та зазначив, що чеченські найманці їдуть знищувати в Україні "фашизм" та запобігати нав'язуванню європейських "цінностей" народам РФ.

Відомо, що генерал Тушаєв замучив у Чечні десятки чоловіків за підозрою в гомосексуалізмі. Зазначимо, що у лютому 2022 року Тушаєв побував у Гостомелі під Києвом, він тоді був керівником 141 моторизованого полку кадировської гвардії. Наприкінці лютого 141-й моторизований полк був розбитий, а його залишки "зачистив" спецназ СБУ. Ряд ЗМІ повідомив про загибель Тушаєва, але ця інформація не підтвердилась.

Росіяни прорвалися й контролюють частину Очеретиного, - речник ОСУВ "Хортиця"

субота, 27 квітень 2024, 20:46

Речник ОСУВ "Хортиця" Назар Волошин увечері в суботу, 27 квітня 2024 року, підтвердив утрату контролю над "частиною" селища Очеретине Покровського району Донецької області. З такою заявою він виступив в етері телеканалу "Ми - Україна", передають Патріо...

Верховною Радою керує не Стефанчук, а призначена Офісом президента людина, - депутатка Європарламенту фон Крамон

субота, 27 квітень 2024, 20:05

Депутатка Європарламенту Віола фон Крамон висловила стурбованість розподіленням повноважень в українському парламенті, заявивши, що насправді Верховною Радою керує не Стефанчук, а призначений Офісом президента Штучний. Про це вона заявила в інтерв'ю "І...