Занадто любить фотографуватися: Розвідник із Росії "спалився" на Донбасі

Російські військові через свою любов до "селфі" видали вже багато "державних таємниць".

Кадрового російського військового Андрія Зорькіна з 19-ї окремої мотострілкової бригади ЗС РФ помітили на території тимчасово окупованого Донбасу. Російського розвідника ідентифікували завдяки світлинам із соцмереж, повідомляють Патріоти України.

Росіянин публікував знімки з окупованого Донецька в жовтні 2019 року. Також у липні 2020 року він виклав фото, де позаду Зорькіна можна помітити бойовика з шевронами "ДНР".

Російський військовий Андрій Зорькін на Донбасі

Російський військовий Андрій Зорькін у Донецьку

Крім того, Зорькіна побачили на світлині, де він стоїть на фоні банера "Донецька народна республіка". Моніторинг соцмереж російського військового показав, що Зорькін із 2015 року служить за контрактом у Збройних силах Російської Федерації, а саме – у 19-й ОМСБр.

Зорькін із прапором військової розвідки ЗС РФ.

Зорькін із СС "Гвинторіз"

Встановлено, що Зорькін Андрій Сергійович народився 27.04.1994 р. в місті Волгодонську Ростовської області. Судячи з багатьох ознак (фото з прапором військової розвідки, татуювання на шиї із символом розвідників – кажаном, фото зі снайперською гвинтівкою для безшумної стрільби ВСС "Гвинторіз", яка є на озброєнні російських підрозділів спеціального призначення), Зорькін проходить службу в розвідувальному батальйоні або в батальйоні спеціального призначення 19-ї ОМСБр, що входить до складу 58-ї армії ЗС РФ.

Андрій Зорькін у російській військовій формі

Андрій Зорькін у "ДНР"

Пістолет і речовий мішок із шевроном "ДНР"


Джерело: InformNapalm

Збиває навіть балістичні ракети: Що відомо про Aster 30, які Франція передає Україні

четвер, 25 квітень 2024, 2:35

До нового пакета військової допомоги Україні від Франції мають увійти зенітні керовані ракети Aster 30, які використовують для систем протиповітряної оборони Mamba SAMP-T. Ці комплекси здатні боротися як з авіацією, так і з крилатими та протирадіолокац...