"Запах напалму на полях": На Херсонщині в окупантів почався раптовий "падьож скота"


Запах напалму на полях Херсонщини... Цікаві в росіян пішли некрологи. Деяких артилеристів дуже швидко ховають. Десь за відчуттям з кінця серпня щось там почало таке ставатись, що пішов "падьож скота" - вибачте за мій тваринницький сленг, пише Антон Павлушко, передають Патріоти України.

Рідкісний окупант допливе до середини Дніпра

Іноді виринають трупикі з херсонського напрямку, тобто це ті, хто не встиг форсувати Дніпро, тому їх встигли швидко привезти додому.

Цікаві спеціалісти:

  • "служил начальником радиостанции командно-штабной машины артиллерийской бригады" (31.08.);
  • "старший наводчик самоходно-артиллерийского взвода" (0х.09.);
  • "старший техник самоходно-артиллерийской батареи" (0х.09.).

А от до інгушетії поки не можуть привезти труп військового з 291-ї артилерійської бригади. Ці "піоністи" працювали на Миколаївському напрямку, але не встигли форсувати Дніпро в зворотньому напрямку через безпілотник.

Фестиваль некрологів на росії – у розпалі

1 вересня не стало підполковника артилерії – буває. Під Новою Каховкою не пощастило капітану – "командиру гаубичной самоходно-артиллерийской батареи".

Пишуть і з самого Херсона (03.09. – прямо свіжий): "леша погиб третьего сентября в поселке Антоновка пригорода Херсона, недалеко от Антоновского моста. Там шли бои". Бої там ще і не починались, це просто обстріли.

Дуже сподобався чувак з Керчі з прізвище чернобаєв. росгвардієць з промовистим прізвищем. По росгвардії взагалі бувають цікаві втрати. Ось дуже оперативно за тиждень вже привезли додому та нагородили капітана зоріна (29.08.): "сергей николаевич участвовал в "освобождении" Крыма, затем остался служить в Евпатории, оттуда же в феврале 2022 года был направлен для участия в "специальной военной операции в Украине. капитан зорин выполнял боевые задачи по охране Запорожской АЭС". Залишатись в українському Криму для росіян вкрай небезпечно.

Рейтинги не суттєво: "Якщо не буде телемарафону, то виникне медіахаос", - радник Єрмака Лещенко вимагає СБУ розібратись з критиками медіапроекту ОП

вівторок, 30 квітень 2024, 0:52

Скандальний діяч запевняє, що всі хто критикує інформаційну політику його з Єрмаком медійного дітища або російські запроданці, або корисні ідіоти Кремля. Радник глави Офісу Президента Сергій Лещенко, екс-нардеп та ситуативний залізничник запевняє, що б...

Бронетехніка та боєприпаси: Німеччина передала нову партію військової допомоги ЗСУ

вівторок, 30 квітень 2024, 0:15

Німеччина відзвітувала щодо нового пакета військової допомоги для України, до якого увійшли додаткові засоби протиповітряної оборони, снаряди й бронетехніка. Про це повідомляється на офіційному сайті німецького уряду в понеділок, 29 квітня. До списку у...