Запахло виборами до Верховної Ради? Між "Народним фронтом" та БПП розгорається суперечка щодо заслуг у здобутках останніх п'яти років

За словами Андрія Тетерука, безвізовий режим, про який постійно говорить Порошенко, був отриманий зусиллями уряду Яценюка, який виконав необхідний план дій.
Андрій Тетерук. Фото: соцмережі.

Фракція “Народного фронту” п’ять років працювала для проведення реформ в Україні, при цьому більшості змін вдалося досягти не президенту Петру Порошенку, а уряду Арсенія Яценюка. Про це на своїй сторінці у Facebook написав заступник голови фракції “Народного фронту” Андрій Тетерук, передають Патріоти України.

«А, тим часом, у фб прочитав нарікання Ірини Геращенко, мовляв, чому «Народний фронт» не включився в агітацію за чинного президента Петра Порошенка. Ось саме для цих людей моя відповідь. Я розповім вам про те, чого ви або не знаєте, або не хочете знати. А саме, як «Народний фронт» бере участь у кампанії. Непомітно, але дуже аргументовано, об’ємно і, що там казати, альтруїстично», – написав політик.

За його словами, безвізовий режим, про який постійно говорить Порошенко, був отриманий зусиллями уряду Яценюка, який виконав необхідний план дій. При цьому “Народний фронт” підтримав всі 144 закони безвізового пакета.

“Це уряд Арсенія Яценюка прийняв рішення, які зняли Україну з російської «газової голки». Ми не купуємо газ у Путіна вже більше 1200 днів. Саме Уряд Яценюка ініціював судові позови проти російського “Газпрому” — Україна виграла в Стокгольмському арбітражі справи майже на 60 млрд. доларів», — додав народний обранець.

Тетерук також нагадав, що уряд Яценюка в 2014 році прийняв закон, який дозволяє Україні вводити санкції проти країни-агресора. Крім того, уряд Яценюка, пише Тетерук, вперше в історії країни забезпечив фінансування сектору оборони на рівні 5% ВВП, почав реформу децентралізації, зменшив державний борг і встановив програму субсидій.

“Арсеній Яценюк не пішов на вибори і не став відбирати у Порошенка голоси, фактично давши можливість потрапити у другий тур. Якби не це рішення – сьогодні зовсім інші люди змагалися би за перемогу у другому турі. Враховуючи все вище сказане, що ще зробити “Народному фронту” для кандидата Петра Олексійовича Порошенка?”, – резюмував депутат.

"Ворог не припиняє спроб": У ДПСУ повідомили, де фіксують найбільше російських ДРГ

субота, 27 квітень 2024, 3:25

Наразі найбільша кількість спроб прориву російських диверсійно-розвідувальних груп фіксують у Сумській області. Днями прикордонники знову зафіксували таку спробу. Про це повідомив речник Держприкордонслужби Андрій Демченко в ефірі телеканалу "Еспресо",...

Після довгої паузи Росія вивела ракетоносії в Чорне море

п’ятниця, 26 квітень 2024, 23:29

Російські війська вивели на бойове чергування у Чорне море два підводні ракетоносії із вісьмома ракетами Калібр. Про це повідомила пресслужба Сил оборони півдня в п'ятницю, 26 квітня. "Після доволі довгої паузи ворог вивів на бойове чергування в Чорне ...