"Запал стихає": Гауляйтер Каховки на Херсонщині ходить з охороною та готується до втечі

На Херсонщині гауляйтер Каховки, якого росіяни "призначили" керувати районом, готує шлях для втечі, він не веде більше "прийому" людей і пересувається з охороною. Про це у Фейсбуці повідомляє депутат Херсонської облради Сергій Хлань, передають Патріоти України.

"Запал гауляйтерів стихає", - йдеться у повідомленні. Наприклад, у Каховці Павло Філіпчук, якого росіяни "призначили" керувати районом, більше не веде прийом людей, пересувається в кортежах охорони з дому "на роботу" й назад, написав Хлань.

"За попередньою інформацією, свою матір, яка допомагала красти у громади, відправив у Грузію, ніби відкрити ресторан. Готують шляхи втечі", - припускає депутат облради.

Проте він висловив впевненість, що хай хоч куди колаборанти виїжджають - жити на криваві гроші зрадники не будуть, їх покарають.

За кілька днів до нападу на Україну Філіпчук повернувся до Каховки з російського міста Сочі. Після повернення він зайнявся видачею продуктових пайків від росіян. До 2020 року Філіпчук був депутатом облради від опозиційного блоку, був головою бюджетної комісії.

6 серпня з'явилося повідомлення про смерть одного з призначених російськими загарбниками "керівників" Нової Каховки Віталія Гури, на якого раніше було скоєно замах.

Дуже бояться: Росіяни почали встановлювати протидронові сітки навколо своїх НПЗ

п’ятниця, 19 квітень 2024, 15:56

Російська нафтовидобувна компанія "Башнефть" встановила сітки проти безпілотників, щоб захистити ключові об'єкти на своїх НПЗ від можливого нападу з боку України. Про це заявив глава республіки Башкортостан (РФ), пише Reuters, передають Патріоти Украї...

В Україні відкрили завод із виробництва високотехнологічних німецьких БПЛА

п’ятниця, 19 квітень 2024, 15:45

В Україні відкрили завод німецької компанії Quantum-Systems GmbH з виробництва безпілотників. Про це напередодні повідомила пресслужба компанії. . Очікується, що на виробництві збиратимуть по 1000 дронів на рік, а також виготовлятимуть запчастини. . ...