Запас скінчився? Під час нового обстрілу РФ застосувала ракету, вироблену у 4 кварталі 2022 року

Російська Федерація під час сьогоднішнього масованого терористичного обстрілу мирних українських міст застосувала щонайменше одну ракету Х-101, яка була виготовлена у четвертому кварталі 2022 року, передають Патріоти України.

Тобто її виробили в період з жовтня по грудень. Це може служити підтвердженням, що військово-промисловому комплексу РФ стає все складніше встигати за регулярними обстрілами України.

Такою інформацією поділилися журналісти Defense Express з посиланням на власні джерела. Репортери дізналися, що одна ракета Х-101 точно була виготовлена у четвертому кварталі 2022-го. Однак досі неясно, скільки таких "свіжих" ракет випускається в рамках масованих обстрілів України. Але, схоже, військово-промисловий комплекс Росії вже не встигає виготовляти ракети відповідно до темпів масштабних ударів по нашій державі.

Раніше було зафіксовано схожий факт використання відносно нових боєприпасів. Рашисти 22 жовтня випустили по Україні ракету Х-101, яка була вироблена в другому кварталі — з квітня по червень.

У ворога мінус склад БК й не тільки: Військові відпрацювали дронами по позиції окупантів на півдні (відео)

понеділок, 29 квітень 2024, 9:53

Сили оборони відпрацювали дронами та гаубицею по ворожій позиції на півдні України. Внаслідок ударів є загиблі серед окупантів, передають Патріоти України з посиланням на Facebook-сторінку командування Сил спеціальних операцій (ССО) Збройних сил Украї...

"Лупити по російським НПЗ - це щастя ескалації на шляху до перемоги. Без дизелю рашисти стануть на коліна", - журналіст

понеділок, 29 квітень 2024, 9:23

"Якщо чесно, бомбьожки НПЗ стали для мене єдиним дофаміном. Коли розплющую очі зранку, то перше в нічних новинах - скільки й де рашисти нам розхерачили об'єктів. Якщо немає нашої нафтопереробної симетрії - стає геть грустно. Бо це дуже дієва річ", - пи...