Запасів води та їжі залишилось на лічені дні: "Азов" показав жінок та дітей у підземеллі "Азовсталі" (відео)

Полк "Азов", який продовжує боронити маріупольців у металургійному комбінаті "Азовсталь", оприлюднив нове відео з підземелля, де переховуються від російських ударів мирні мешканці, передають Патріоти України.

На відео жінки, які ховаються з дітьми у сховищі, говорять, що запасів води та їжі у них залишилося на лічені дні. Вони також говорять, що діти не можуть спати через постійні обстріли. Вони також півтора місяці не бачили сонячного світла.

Люди показують, що вони сплять на брудних речах, у приміщенні з високою вологістю та пліснявою. Там же спить однорічна дитина, для якої замість підгузника використовують пакет для сміття. Вони благають світ та українську владу про допомогу.

НАТО розглядає відправку військ в Україну, але не для участі в боях: У NYT розкрили подробиці

п’ятниця, 17 травень 2024, 11:27

Союзники по НАТО поступово наближаються до рішення відправити в Україну свої війська. Їх використовуватимуть для навчання українських сил, пише The New York Times. "Цей крок стане ще одним розмиттям попередньої "червоної лінії" і може більш безпосеред...

"Це попередження": Зеленський відповів на заборону США бити їхньою зброєю по РФ

п’ятниця, 17 травень 2024, 11:22

Президент Володимир Зеленський вважає, що не можна забороняти Україні застосовувати західну зброю для ударів по Росії, тому що це частина захисту, а не напад. Пряма мова: "Я не вважаю, що повинні бути якісь заборони, тому що це не про наступ українсько...