Запеклі бої під Авдіївкою тривають: Третя штурмова показала захід на позиції окупантів (відео)

Третя штурмова бригада показала, як група воїнів відправляється на штурм ворожих позицій. Відео з GoPro воїна з позивним "Зомбі" опублікували в мережі, передають Патріоти України.

Завдання на Авдіївському напрямку виконували штурмовики 2-ї роти «HYDRA» 2-го механізованого батальйону. На кадрах видно, як група штурмовиків заходить на українські передові позиції та готується до виходу на позиції ворога.

Зазначається, що противник на цій ділянці фронту вже тривалий час проводив активні наступальні дії, вів інтенсивні обстріли та атакував українські позиції. Аби не дозволити армії рф зосереджувати сили у селищі та просуватися далі, та поки противник не засік групи та не почав крити з мінометів й арти, бійці бригади рушили на штурм вулиць Орлівки.

"Їдемо вбивати під*рів", - сказав з усмішкою один з воїнів. На відео — як бойові групи десантуються, розосереджуються та розпочинають зачистку на двох вулицях населеного пункту.

Окупанти засіли в будинках колишніх місцевих мешканців, підвалах, дахах, і не збиралися ані відходити, ані здаватися.

"Так розпочався жорсткий бій до остаточного знищення живої сили ворога у секторі штурму. Штурмовики валили противника зі стрілецької зброї, гранатами та з РПГ. А свої дрони у небі координували дії бійці та допомагали працювати ще влучніше", - зазначили у бригаді.

Можна рятувати сотні, якщо не тисячі життів на місяць: Україна запустила в серійне виробництво робота Ratel Н для евакуації поранених з поля бою

субота, 27 липень 2024, 15:00

Робот Ratel Н розробки Brave1 може транспортувати одразу двох поранених, він уже пройшов польові випробування та запущений у серійне виробництво. Про це розповів міністр цифрової трансформації Михайло Федоров, передають Патріоти України. "Ratel Н розро...

Шалені підйомні вже не ваблять потенційних 200-х: Росія має серйозні проблеми з набором нових контрактників - ГУР

субота, 27 липень 2024, 14:15

Росія нині має серйозні труднощі з виконанням плану набору нових контрактників. Про це заявив речник Головного управління розвідки Міністерства оборони Андрій Юсов в ефірі телемарафону Єдині новини, передають Патріоти України. Таким чином розвідник про...