Запеклі бої точаться в трьох секторах, є ознаки застою: Британська розвідка розповіла про ситуацію на фронті в Україні

У британській воєнній розвідці оцінили ситуацію у війні Росії проти України, яка характеризується запеклими боями у трьох секторах, передають Патріоти України.

"В останні дні, найважчі бої зосереджувалися у трьох секторах. На північному сході, біля Кремінної, Україна, імовірно, добилась незначних успіхів і успішно захищається від російських контратак", - повідомляє у Twitter Міністерство оборони Великої Британії з посиланням на дані розвідки.

Водночас у Донецькій області, у секторі Бахмута, російська армія і маріонеткові сили групи "Вагнер", імовірно, реорганізовувались у місті Соледар.

Також сказано, що ні півдні, у Запорізькій області, Україна і Росія зосередили значні сили, які проводять обміни артилерійськими ударами і перестрілками, але уникають будь-яких зусиль із широкомасштабного наступу.

"Загалом, конфлікт перебуває у стані застою. Однак, існує реалістична можливість локальних російських просувань біля Бахмута", - йдеться у зведенні.

Росія випалює українську землю. Настав час зробити те саме з Росією: Україна вже має ударні БПЛА, котрі можуть дістатися Сибіру - The Economist

п’ятниця, 19 квітень 2024, 0:55

Кореспондент одного з найстаріших і найвпливовіших періодичних видань Великобританії побував на українській фабриці, де випускають бойові БПЛА великого радіусу дії, де поспілкувався з провідним працівником. Моя охорона виглядає знервовано. З кожним наш...

Закон про іноагентів захищає нас від "українізацїі": Прем'єр-міністр Грузії потрапив у скандал

четвер, 18 квітень 2024, 23:54

Прем'єр-міністр Грузії Іраклій Кобахідзе заявив, що основною метою скандального закону про іноагентів є «запобігання українізації». Про це повідомив мовник 1tv, передають Патріоти України. «Законопроект «Про прозорість зовнішнього впливу» насамперед сп...