Запевняє, нібито ситуацію не так зрозуміли: Гогілашвілі заявив, що не живе з главою ГУР Будановим

Олександр Гогілашвілі. Фото: mvs.gov.ua.Колишній заступник міністра внутрішніх справ Олександр Гогілашвілі пояснив, чому вони з начальником ГУР Міністерства оборони Кирилом Будановим орендують один будинок, передають Патріоти України.

В інтерв'ю виданню Бабель Гогілашвілі сказав, що Буданов — його друг, «герой країни, кавалер усіх орденів», який отримав багато бойових поранень і пережив кілька замахів.

На питання про те, чи обговорювали вони з Будановим питання національної безпеки та секретну інформацію, ексзаступник глави МВС відповів: «Боже борони, ніколи в житті».

«Я не живу з Кирилом Будановим. Так, ми йдемо в Європу, але не все так сумно. У Кирила триває ремонт у квартирі. Я запросив його та його дружину на час ремонту до себе в будинок, який я орендую. Це був, здається, кінець літа. Так, ми дружимо. Так, ми спілкуємось. Є просто Сашко та Кирило, а є Олександр Генріхович та Кирило Олексійович. Це різні речі», — додав він.

Напередодні журналісти Bihus.Info повідомили, що Олександр Гогілашвілі з сім'єю живуть в одному будинку з керівником ГУР Кирилом Будановим. Будинок розташований у Хотові Київської області.

Гогілашвілі звільнили з посади заступника міністра внутрішніх справ рішенням Кабінету міністрів від 13 грудня. Причиною став інцидент на в'їзді до Краматорська, де його автомобіль зупинили співробітники поліції. У відповідь на прохання пред’явити документи заступник голови МВС обурився, що правоохоронець його не впізнав, почав йому погрожувати і смикати за рукав.

Ролики в ТікТок і не тільки: Москва проводить інформаційну операцію проти України під назвою "Ухилянт" - ГУР Міноборони

вівторок, 16 квітень 2024, 12:51

Кремль проводить у соцмережах цілеспрямовану пропагандистську кампанію, поширюючі ролики на яких нібито українські чоловіки відпочивають за кордоном. Мета цієї дезінформації – зірвати мобілізацію та збільшити напругу в суспільстві. Про це йдеться у зая...

Добровільно став поліцаєм в окупантів: Судитимуть жителя Харківщини, який затримував колишніх військових (фото)

вівторок, 16 квітень 2024, 11:59

До Чугуївського міського суду Харківської області передали обвинувальний акт щодо 32-річного жителя міста Вовчанськ, який під час окупації добровільно пішов працювати у "поліцію" загарбників. Слідчі встановили, що чоловік став так званим "помічником оп...