Запевняють, що вони ні в чому не винні: ЗСУ на Харківщині взяли у полон п'ятьох окупантів

Під час запеклих боїв на Харківщині наші захисники захопили в полон п'ятьох росіян. Вони були вкрай деморалізовані та одразу почали скаржитися. Зокрема, цих окупантів турбувала велика кількість втрат із їхньої сторони. Про це повідомив 27 квітня голова Харківської ОВА Олег Синєгубов, передають Патріоти України.

Скаржилися, що їхні життя не цінують

Затримані загарбники були дуже дезорієнтовані та проявили свою деморалізацію. Звичайно ж, вони зараз кажуть, що ні в чому не винні. Проте вже дають свідчення про злочини свого командування.

"Окупанти скаржаться на виснаження через великі втрати, тривалу участь у бойових діях, погане забезпечення та байдуже ставлення командирів до їхнього життя", – написав Синєгубов.

Він додав, що в кожного загарбника в Україні є невеликий вибір. Мовляв, вони можуть здатися в полон або ж виїхати "200-тим маршрутом".

Якщо завтра війна: У The Economist оцінили, чи готові молоді європейці захищати свої держави

п’ятниця, 19 квітень 2024, 11:22

На Заході вже багато років існувала тенденція відмови від строкової служби та зменшення особового складу в армії, передають Патріоти України. У більшості європейських країн наразі існує лише служба за контрактом, адже після завершення Другої світової...

Ситуація складна: Тривають бої за електричну підстанцію в Очеретиному, - Deep State

п’ятниця, 19 квітень 2024, 10:54

Мапу воєнних дій оновлено.Про це інформує Deep State, передають Патріоти України. Ворог просунувся в Новокалиновому. Тривають бої за електричну підстанцію в Очеретиному. . "Ми вдень писали, що ворога було відкинуто з підстанції, проте стало відомо, що...