"Запоріжжя втратили через... "Азовсталь": Окупанти роздають полоненим українським військовим фейковий випуск газети (фото)

На окупованих територіях України російські загарбники роздають цивільним та військовополоненим фейковий випуск газети. У ньому пропагандисти розмістили неправдиві заяви українських політиків. Ціль таких дій – деморалізувати українців. Жителі окупованих територій у соцмережах показали фото брехливого випуску, передають Патріоти України.

Зокрема, в статті пропагандисти сфабрикували заяви головнокомандувача Збройних сил України Валерія Залужного та радника голови Офісу президента Олексія Арестовича про нібито "втрату Запоріжжя" та "розпач" військових. У "статті" стверджується, нібито Залужний "вперше прокоментував відступ українських військ з усієї території Запорізької області" (насправді окупанти захопили лише частину регіону).

"Не кожен отримає те, чого бажає": Генерал США пояснив, скільки Україні треба мобілізувати людей

вівторок, 16 квітень 2024, 18:28

Україні необхідно мобілізувати близько півмільйона людей, але необхідно провести для них дуже ґрунтовні навчання. Таку думку в інтерв’ю "Радіо Свобода" висловив американський генерал-майор у відставці Девід Грандж, передають Патріоти України. "Обговорю...

У Кобзона будуть гості? У Запорізькій області підірвали "депутата"-єдинороса

вівторок, 16 квітень 2024, 17:30

На тимчасово окупованій території Запорізької області підірвали "депутата"-єдинороса, передають Патріоти України. Як повідомив гауляйтер Володимир Рогов у Telegram, 16 квітня у Мелітопольському районі на Запоріжжі підірвали "депутата" Акимівської окруж...