Запорізький гауляйтер, екснардеп Балицький зізнався у розстрілах мирних українців на окупованих теренах області

Запорізький ставленик окупантів Євген Балицький у пропагандистській програмі, фрагмент якої з'явився у мережі, зізнався у розстрілах мирних мешканців та виселенні неугодних.

Колаборант заявив, що мирні жителі окупованих територій мають негайно повідомляти про "підготовку до терактів" та будь-яку іншу інформацію про сили опору, інакше їх виселять або навіть відправлять на розстріл у "ДНР".
"Якщо людей викриють у тому, що вони мали попередити, але не попередили, - це просто виселення за межі Запорізької області. У тапочках - як стояв, так і поїхав. Щодо тих, хто є посібником, хто знає, але мовчить, хто є учасником терористичних актів, нагадую: стаття до 15 років - це мінімально, що людина отримає за екстремістську діяльність, спрямовану на дестабілізацію ситуації в регіоні. А найгірший сценарій - це ми відправляємо до "ДНР", а там застосовують найвищу міру покарання, тобто розстріл. Такі факти ми вже маємо. Настане час - ми все покажемо", - заявив він.

"Намагаємося робити те, що треба": Комбриг назвав цілі росіян на Бахмутському напрямку

п’ятниця, 26 квітень 2024, 15:30

Командир 93-ї окремої механізованої бригади "Холодний Яр", полковник ЗСУ Павло Паліса розповів в інтерв'ю "Суспільному", що на околицях Бахмута противник намагається наростити зусилля в смузі оборони бригади й також по сусідах - з метою прорвати оборон...

"Влаштували бавовну": ГУР знищило у Москві гелікоптер Ка-32, який належав Міноборони Росії

п’ятниця, 26 квітень 2024, 15:17

Воїни ГУР знищили російський вертоліт Ка-32 на аеродромі "Остаф'єво" в Москві. Окупанти використовували його для забезпечення логістичних потреб та евакуаційних операцій своєї армії. Про це повідомили джерела OBOZ.UA. Відомо, що багатоцільовий гвинтокр...