Запропонували "співпрацю": Російські війська зайшли в курортну Кирилівку (відео)

Російські військові увійшли в селище Кирилівка Запорізької області. Про це 25 березня розповів селищний голова Іван Малєєв у своєму відеозверненні, передають Патріоти України.

"Сьогодні і до нас заїхали гості, представники Російської Федерації, військові. Представилися військовою комендатурою міста Мелітополя, природно, запропонували співпрацювати, на що ми, природно, відмовилися. Тому я не знаю, наскільки довго вони дадуть можливість нам ще працювати. Але як би там не було, я прошу всіх дотримуватися спокою, прошу вас всіх не нервувати. Ми як жили, так і живемо, як працювали, так і працюємо", - повідомив Малєєв.

"На сьогодні в нас все як було, так і є. Ми чергуємо. Ми зберігаємо суспільним порядок. Ми контролюємо роботу комунальних підприємств. Все в нас йде своєю чергою. Слава Україні", - додав селищний голова.

Окупанти вдарили по Харкову: Багато людей поранено, є загиблі

п’ятниця, 17 травень 2024, 19:42

У п'ятницю, 17 травня, російські загарбники обстріляли Харків. У місті зафіксовано кілька вибухів, постраждали 25 людей, двоє загинули. Про це пише у своєму Telegram-каналі Олег Синєгубов та мер Харкова Ігор Терехов, передають Патріоти України. "Прильо...

Робота ротом: Безугла розповіла про її зв'язки з Єрмаком, про складні стосунки з батьками і яка вона молодець

п’ятниця, 17 травень 2024, 19:00

Мар'яна Безугла запевнила, що її родина не має жодного стосунку до її кар’єри . Нардепка Мар'яна Безугла не є чиїмось «ротом або транслятором». Про це вона заявила у розмові з ведучим hromadske. . «Чи знайома я з Єрмаком? Звичайно, знайома. Але я не...