"Запрошую вас у гості ввечері, обіймаю": "Оновлену" Тимошенко спіймали на пікантній переписці з Єрмаком (фото)

ідерка партії "Батьківщина" Юлія Тимошенко запросила в гості главу Офісу президента України Андрія Єрмака для того, щоб "продовжити розмову". Телефонне спілкування між політиками у вівторок, 26 січня, під час засідання Верховної Ради. Це зафіксував фотокореспондент видання "Букви", передають Патріоти України.

З повідомлень зрозуміло, що Єрмака цікавило, чи встигла глава "Батьківщини" поговорити із Сергієм, прізвище якого не вказується. Та відповіла, що вже поспілкувалася зі Русланом Стефанчуком і готова "прояснити ситуацію".

Також на світлинах видно частину листування, де Тимошенко пише Єрмаку, що вже повернулася до Києва, та запрошує його в гості. Також вона пригадує день народження Зеленського і, ймовірно, порівнює його "з національним святом".

"Уявляю, скільки людей хоче сьогодні привітати президента. Вам сьогодні нелегко) Я вже в Києві, матеріали підготувала. Готова продовжити нашу розмову, запрошую вас в гості ввечері в найближчі зручні Вам дні. Обіймаю", – написала Тимошенко.

Джерело: Букви

Заява спікера парламенту Вірменії щодо України викликала істерику в Москві

четвер, 25 квітень 2024, 5:58

Спікер парламенту Вірменії Ален Симонян заявив про "рішучу підтримку Єреваном територіальної цілісності України, Молдови, Грузії, Кіпру та всіх країн". У Росії стверджують, що він "перейшов усі червоні лінії", повідомляють Verelq та APA. . Виступаючи ...

Втричі більше ніж зазвичай: США оголосили великий пакет військової допомоги Україні

четвер, 25 квітень 2024, 5:25

Міністерство оборони США 24 квітня оголосило про виділення пакета військової допомоги Україні загальною вартістю 1 мільярд доларів – першого відтоді, як Конгрес ухвалив додаткове фінансування для допомоги іноземним союзникам. "Це оголошення є 56 транше...