Запросив в Україну: Зеленський провів онлайн-переговори з Джорджем Бушем (фото)

Президент Володимир Зеленський провів переговори з 43-м президентом США Джорджем Бушем у режимі відеоконференції. Про це повідомляє пресслужба Офісу президента, передають Патріоти України.

Глава держави подякував США та американському народові за підтримку України і заявив, що наша країна відчуває справжню допомогу Вашингтона: «Американці відверті, відкриті люди, і я відчуваю це. Ми маємо спільні цінності. Я відчуваю, що це від серця».

Буш-молодший висловив підтримку Зеленському та українцям у боротьбі з російським агресором. «Ваша відвага є дуже важливою для подальшого успіху. Якщо ви далі так робитимете те, що робите, у вас завжди буде наша підтримка, якщо ви продовжуватимете боротися так, як зараз… У вашу країну вторглися сили, які хочуть вбивати безневинних людей. І той факт, що ви твердо стоїте, надихає американців», — сказав він. Зеленський запросив 43-го президента США відвідати Україну в зручний для нього час.

"Головна помилка Зеленського, те що він залишив демократію", - "слуга народу" Богуцька вимагає закрити українцям рота

п’ятниця, 26 квітень 2024, 2:35

"Знаєте, про що я насправді шкодую? Про те, що з прийняттям Воєнного стану не було введено воєнну цензуру. Володимир Зеленський (чи справді, чи з подачі європейських партнерів) залишив демократію під час війни. Це була помилка!!!" - написала Богуцька. ...

Вибори недійсні. Х*ло - узурпатор: Європарламент не визнав легітимність Путіна

п’ятниця, 26 квітень 2024, 1:45

Країни-члени Євросоюзу та міжнародна спільнота не повинні визнавати результати "виборів" 15-17 березня у Росії, за результатами яких "переможцем" оголосили Володимира Путіна. Відповідну резолюцію прийняв Європарламент у четвер, 25 квітня. Документ підт...