Запуск крилатих ракет зафіксували у Криму: Внаслідок удару по Львівщині поранено 5 людей

Російські окупанти завдали ракетного удару по Львівській області. Вибухи пролунали у Стрийському районі на об'єкті транспортної інфраструктури. Про це повідомив голова Львівської обласної військово-цивільної адміністрації Максим Козицький, передають Патріоти України.

У мережі зафіксували запуск ракет з Чорного моря поблизу окупованого Криму. Проліт ракет помітили над Івано-Франківською областю. "На Львівщині дійсно пролунали вибухи. У Стрийському районі. … Попередньо: ракетний удар по об'єкту транспортної інфраструктури. Двоє людей поранені. Інформації про загиблих на цей момент немає", – написав Козицький.

Згодом він уточнив, що поранені 5 людей. Їхній стан медики оцінюють як легкий або середньої важкості. Загрози життям нема.

Російські війська завдали ракетного удару по залізничній інфраструктурі. Проте голова правління "Укрзалізниці" Олександр Камишін повідомив, що серед залізничників постраждалих немає.

"Ступінь пошкодження інфраструктури виясняємо. Затримуються 3 пасажирські поїзди. Вони знаходяться в безпечних місцях, пасажирам нічого не загрожує", – зазначив голова правління.

У мережі почала поширюватися інформація, що нібито вдарили по Бескидському тунелю. Камишін акцентував, що це не відповідає дійсності.

"За Росію вже серйозно взялись": Експерт дав прогноз щодо руйнування режиму у РФ та ставку Заходу

п’ятниця, 19 квітень 2024, 7:56

На Заході роблять ставку на поступове руйнування путінського режиму. Поки що немає ознак того, що серед наших союзників мають намір не визнавати легітимність Путіна. Таку думку в ефірі "Еспресо" висловив політичний експерт Максим Розумний, передають Па...

"Коли ти сидиш, скажімо, в Петербурзі": Буданов спрогнозував новий наступ росіян та назвав умову закінчення війни в Україні

п’ятниця, 19 квітень 2024, 7:45

Вже у червні Росія може почати великий наступ, щоб спробувати захопити всю територію Донецької та Луганської областей. Після цього росіяни зосередяться на президентських виборах у Сполучених Штатах Америки та їхніх наслідках. Так вважає очільник Головн...