Запустили десятки ракет: "Хезболла" влаштувала масований обстріл Ізраїлю (відео)

Над Галілейським півостровом було зафіксовано численні перехоплення "Залізного купола". Точна цифра ракет не вказується - за різними даними вона варіюється від 30 до 50, передають Патріоти України.

"Після сирен, які пролунали вночі на півночі Ізраїлю, було ідентифіковано приблизно 30 снарядів, що перетинали Ліван, більшість із яких були перехоплені групою ППО ЦАХАЛ. Було виявлено, що один снаряд впав у районі Бейт-Гілель, а кілька впали на відкритих територіях. Про постраждалих не повідомляється", - повідомили в армії Ізраїлю.

Як зазначається, після цього ЦАХАЛ завдав удару по пусковій установці "Хезболли", з якої були запущені снаряди, та додатковій інфраструктурі терористів у районі Марджааюна на півдні Лівану. Крім того, артилерія армії здійснила вогонь, щоб ліквідувати загрози в районі Одаїссе.

"Швеція точно не проти того": Експерт пояснив важливість літаків Saab 340 для України

середа, 7 серпень 2024, 10:56

Літаки дальнього радіолокаційного виявлення SAAB 340, які Україна найближчим часом отримає від Швеції, можуть виконувати три функції, пояснив в ефірі "24 каналу" ветеран АТО, військовий експерт Євген Дикий, передають Патріоти України. "Перша – суто обо...

Українські спецпризначенці вночі розгромили ворога на Тендрівській косі, на захід від Залізного Порту - ГУР (відео)

середа, 7 серпень 2024, 10:50

Головне управління розвідки МОУ повідомило, що спецпризначенці підрозділу активних дій "Артан" та Морського центру ГУР 6 серпня провели операцію у північній частині Чорного моря, під час якої знищили окупантів, їх техніку і фортифікації, зазначають Пат...