Заради перемоги над Трампом: Майкл Блумберг зняв кандидатуру з виборів президента США-2020

В кампанію з виборів президента США Майкл Блумберг вступив у листопаді минулого року.
Майкл Блумберг. Фото: Trend.

Колишній мер Нью-Йорка Майкл Блумберг зняв свою кандидатуру з праймеріз Демократичної партії на користь кандидата в президенти США Джо Байдена. Таку заяву він зробив у середу, 4 березня, після результатів одного з ключових етапів президентських перегонів-2020 в Америці – праймеріз ("супервівторка"). На своїй сторінці в Twitter Блумберг написав, що об'єднується зі "своїм другом і великим американцем", передають Патріоти України.

"Три місяці тому я вступив у гонку, щоб перемогти Дональда Трампа. Сьогодні я йду з тієї ж причини", – зазначив політик.

"Я дуже пишаюся кампанією, яку ми провели. Я глибоко вдячний всім американцям, які голосували за мене, а також нашим відданим співробітникам і волонтерам", – додав він.

Блумберг також заявив, що демократи "сповнені рішучості перемогти Дональда Трампа та відновити Америку". Зазначимо, в кампанію з виборів президента США Блумберг вступив у листопаді минулого року. Трохи раніше він подав документи для участі в праймеріз від демократів у ряді штатів.

Переможець попередніх виборів буде затверджений цього літа. За результатами праймеріз колишній віце-президент США Джо Байден переміг в Алабамі, Оклахомі, Теннессі, Північній Кароліні й Вірджинії. Усього він отримав перевагу в 8 штатах.

Суд конфіскував п'ять літаків і не тільки у колаборанта Балицького

середа, 24 квітень 2024, 13:33

Вищий антикорупційний суд (ВАКС) стягнув у дохід держави активи зрадника і голови окупаційної адміністрації Запорізької області Євгена Балицького та його родичів. Про це суд повідомив у середу, 24 квітня, передають Патріоти України. "Колегія суддів Вищ...

Можуть бути встановлені на F-16 чи навіть радянські літаки: Британія вперше передасть Україні високоточні авіабомби з лазерним наведенням

середа, 24 квітень 2024, 13:19

Великобританія передасть Україні бомби з лазерним наведенням Paveway IV у рамках останнього пакету військової допомоги. Про це пише The Тelegraph, передають Патріоти України. Бомби можуть бути встановлені або на американські винищувачі F-16, які мають ...