"Заради протидії спробам фальсифікації історичних фактів": У ОРДО ввели кримінальну відповідальність "за приниження ветеранів"

Так звані «депутати народної ради ДНР» сьогодні ввели в ОРДО кримінальну відповідальність «за приниження честі і гідності ветеранів ВВВ». Про це повідомляють підконтрольні ОРДО ресурси, передають Патріоти України.
Так звана «член комітету народної ради ДНР у кримінальному і адміністративному законодавству» Наталія Полянська зазначила: «Предлагается отнести к одной из форм реабилитации нацизма публичное распространение заведомо ложных сведений о ветеранах Великой Отечественной войны, установить уголовную ответственность за унижение чести и достоинства ветерана Великой Отечественной войны, за оскорбление памяти защитников Отечества».

Вона додала, що цей «документ» необхідно прийняти для «протидії спробам фальсифікації історичних фактів, для захисту історичної пам'яті та недопущення применшення значення подвигу народу при захисті Вітчизни».

Три "Урали" важкопоранених окупантів вивезли в бік Новоазовська: Спливли деталі "бавовни" в Маріуполі

вівторок, 23 квітень 2024, 10:59

Радник міського голови Маріуполя Петро Андрющенко повідомив, що ввечері в понеділок, 22 квітня, у лівобережному районі міста Сили оборони завдали удару по великому розташуванню окупантів. Про це він розповів в етері "Еспресо", передають Патріоти Украї...

"Бамблять" своїх: Російська авіація скинула ракету X59 на Бєлгородську область

вівторок, 23 квітень 2024, 10:53

У Бєлгородській області Росії біля села Красне в полі виявили ракету X59, передають Патріоти України з посиланням на ASTRA. Деталі: За інформацією російських журналістів, ракета "нештатно" зійшла за 92 км від кордону з Україною. Її знайшли 19 квітня....