Заради справжніх змін: Вакарчук розповів, чому не балотувався у президенти України

За словами музиканта, він розуміє, що якщо пройде у парламент, то витрачатиме на роботу нардепа основну частину свого часу.

Святослав Вакарчук. Фото: соцмережі.

Музикант та лідер партії "Голос" Святослав Вакарчук пояснив, що не балотувався на посаду президента України, оскільки "справжні зміни" робляться у парламенті. Тому, він і вирішив створити політичну партію для участі у майбутніх виборах до Верховної Ради. Лідер "Океану Ельзи" в інтерв’ю зауважив, що його новостворена політична сила "Голос" планує прийти в українську політику "всерйоз і надовго", передають Патріоти України.

"Я вважаю, що сьогодні те місце, де робляться справжні зміни, які стосуються українських громадян, що стосується їхнього добробуту, що стосується боротьби з корупцією, вільної економіки, відбувається в парламенті. Тому я не вагаючись ухвалив рішення йти на вибори до парламенту", – заявив Вакарчук.

Він також не планує покидати музичну кар'єру, а буде намагатися поєднувати її з політичною діяльністю. "Для мене музика – це щось важливе, що надихає і дає енергію. Я вважаю, що тоді, коли я матиму можливість творити, я залишатимусь собою і даватиму цю енергію, у тому числі, і в політику", – додав артист. За словами Вакарчука, він все ж розуміє, що якщо все ж пройде у парламент, то витрачатиме на роботу нардепа основну частину свого часу.

Джерело: ТСН.ua

"Армія РФ веде застарілу війну": Годжес оцінив, чи реальний прорив окупантів вглиб України

четвер, 28 березень 2024, 21:58

Російські війська використовують затримку допомоги для України для інтенсивніших атак. Втім, окупанти не мають ресурсу для здійснення великого прориву. Про це заявив генерал-лейтенант, колишній головнокомандувач збройних сил США в Європі Бен Годжес в е...

"Нех*й шастать": Турецькій авіакомпанії заборонили літати до однієї з країн Європи через зв’язки з Росією

четвер, 28 березень 2024, 21:17

Фінське агентство транспорту та комунікацій Traficom заборонило польоти турецької авіакомпанії Southwind Airlines до Фінляндії через зв'язки з Росією. Про це повідомляє Avianews, передають Патріоти України. "Наша загальна оцінка показує, що значна част...