Заради "стратегічного співробітництва": Путін прибув до Азербайджану з візитом

Російський диктатор Володимир Путін вперше з початку повномасштабного вторгнення прибув із візитом до Азербайджану. Про це повідомляє служба ВВС Азербайджану, передають Патріоти України.

Зазначається, що Путін перебуватиме в Азербайджані два дні - 18 та 19 серпня. За інформацією Кремля, під час візиту обговорюватиметься розвиток союзницького та стратегічного співробітництва між двома країнами. Також очікується, що Путін обговорить з президентом Ільхамом Алієвим азербайджано-вірменський мирний процес.

"Цей візит також відбувається в той час, коли Україна зазіхає на територію Росії, а в Росії точаться бойові дії. Після ізоляції Заходу через анексію українських земель Володимир Путін намагається зміцнити відносини зі своїми союзниками та налагодити нові", - пише видання.

Журналісти зауважують, що попри те, що уряд Азербайджану підтримує добрі стосунки з Україною та Заходом, він ніколи не відвертався від Путіна: "Цей державний візит також є можливістю для російського лідера продемонструвати світові, що людей з ним не мало".

Ворог приречений: Українські десантники показали відео засідок для противника у Курській області (відео)

понеділок, 19 серпень 2024, 0:00

Чернівецькі десантники під час операції ЗСУ у Курській області влаштовували смертельні засідки для російських військових, передають Патріоти України з посиланням на Telegram-канал Десантно-штурмових військ Збройних Сил України. Десантники показали дета...

"Можуть чекати події": Світан спрогнозував, які області можуть відколотися від РФ через наступ ЗСУ

неділя, 18 серпень 2024, 23:45

Військовий експерт, полковник запасу Збройних сил України Роман Світан прокоментував питання про те, в яких ще регіонах РФ можуть початися події, подібні до тих, які відбуваються в Курській області. Як нагадав він, Україна межує одразу з п'ятьма област...