"Зараз або ніколи": Зеленський у США отримає "останній шанс" зупинити "Північний потік-2", - The New York Times

У президента України Володимира Зеленського буде останній шанс спробувати переконати свого американського колегу Джо Байдена зупинити будівництво російського газопроводу "Північний потік-2". Таку ідею також підтримують американські конгресмени і європейські лідери. Про це в своїй редакційній колонці пише The New York Times. У ній наголошується, що президент США може перешкодити газопроводу зараз або ніколи, зазначають Патріоти України.

"Час зупинити проект, який зараз на стадії завершення, закінчується: це необхідно зробити зараз або ніколи", – йдеться у статті.

Автори вважають, що Зеленському варто прямо сказати Байдену про необхідність зупинки будівництва "Північного потоку-2", незважаючи на ризик зіпсувати приємну зустріч.

У статті також підкреслюється, що зробити це все ще можна, адже проти газопроводу виступає низка американських конгресменів і європейські лідери.

Щоб не дати закінчити будівництво проєкту, достатньо лише скасувати нещодавню відмову Байдена вводити додаткові санкції.

"Не кожен отримає те, чого бажає": Генерал США пояснив, скільки Україні треба мобілізувати людей

вівторок, 16 квітень 2024, 18:28

Україні необхідно мобілізувати близько півмільйона людей, але необхідно провести для них дуже ґрунтовні навчання. Таку думку в інтерв’ю "Радіо Свобода" висловив американський генерал-майор у відставці Девід Грандж, передають Патріоти України. "Обговорю...

У Кобзона будуть гості? У Запорізькій області підірвали "депутата"-єдинороса

вівторок, 16 квітень 2024, 17:30

На тимчасово окупованій території Запорізької області підірвали "депутата"-єдинороса, передають Патріоти України. Як повідомив гауляйтер Володимир Рогов у Telegram, 16 квітня у Мелітопольському районі на Запоріжжі підірвали "депутата" Акимівської окруж...