Зараз "ДНР" називають "ЖНР": Полонений розповів, як на Донеччині окупанти "мобілізують" майже всіх чоловіків

Загарбники на тимчасового окупованих територіях Донеччини примусово "мобілізують" майже усіх чоловіків на війну. Тому тепер псевдоутворення "ДНР" називають "ЖНР" ("Жіноча народна республіка"). Про це СБУ розповів полонений загарбник, якого "мобілізували" у тимчасово окупованій Донецькій області, передають Патріоти України.

"Нам не до політики, ми робітники, працювали… А нас призвали практично 100% чоловічого населення! Знаєте, як зараз "ДНР" обзивають? "ЖНР"! Там чоловіків практично не лишилося", -розповідає чоловік, радіючи, що потрапив в полон і залишився живим. Окупант запевняє, що ніколи не почував себе частиною російської армії через погане ставлення російських військових.

"Нас кинули у Стеблянці без зв'язку, без нічого. Командування у нас, я не сказав би, що було дуже коректне. Саме командир батальйону майже завжди був у нетверезому стані", - каже затриманий. Також він розповідає, що командири стріляли під ноги "ДНРівцям", якщо їм щось не подобалось. "Тепер затриманий дає свідчення СБУ, викриваючи злочини ворога", - зазначили в СБУ.

У Повітряних силах розповіли деталі атаки по Черкащині - росіяни вдарили "Іскандером" по Смілі

четвер, 25 квітень 2024, 10:18

У Повітряних силах розповіли деталі атаки по Черкащині: росіяни вдарили "Іскандером" по Смілі

Америка ставить питання рубо: Блінкен прибув до Китаю. В портфелі держсекретаря вагомі аргументи, щоб переконати Сі Цзіньпін не допомагати росіянам - ЗМІ

четвер, 25 квітень 2024, 10:14

За інформацією джерел адміністрація США під загрозою санкцій має намір дотиснути Сі Цзіньпіна щодо до умиротворення Росії. КНР дуже потерпає через фінансову кризу, без доброї волі Заходу уникнути економічного краху практично не можливо. Держсекретар СШ...