"Зараз дуже важливий етап": Начальник Генштабу Баргилевич повіз деталі Плану перемоги до Вашингтону, - Зеленський

Президент України Володимир Зеленський відправив до Сполучених Штатів начальника Генштабу ЗСУ Анатолія Баргилевича та віцепрем'єрку з євроатлантичної інтеграції Ольгу Стефанішину. Вони мають представити у Вашингтоні деталі Плану перемоги. Про це повідомив президент України Володимир Зеленський у своєму вечірньому відеозверненні, передають Патріоти України.

"Я відправив наших представників у Вашингтон – начальника Генштабу Баргилевича та віцепремʼєр-міністра Стефанішину", - зазначив Зеленський.

Президент також розповів, що наступного тижня головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський спільно із іншими військовими та представниками Міністерства оборони працюватиме з партнерами України щодо деталей Плану перемоги. "Військових пунктів Плану та стратегічних безпекових", - уточнив президент.

"Зараз дуже важливий етап": Начальник Генштабу Баргилевич повіз деталі Плану перемоги до Вашингтону, - Зеленський

неділя, 6 жовтень 2024, 21:16

Президент України Володимир Зеленський відправив до Сполучених Штатів начальника Генштабу ЗСУ Анатолія Баргилевича та віцепрем'єрку з євроатлантичної інтеграції Ольгу Стефанішину. Вони мають представити у Вашингтоні деталі Плану перемоги. Про це повідо...

"Замах на життя та здоров'я": У Держдумі РФ хочуть ввести кримінальне покарання за "порчу" та "приворот"

неділя, 6 жовтень 2024, 20:30

У Росії потрібно зробити кримінальними такі дії, як наведення порчі і привороту, заявив депутат держдуми РФ від «Единой России» Олександр Спірідонов. Про це повідомляє The Moscow Times, передають Патріоти України. Спірідонов вважає, що ці ритуали можут...