"Зараз ключова тема": Краєв пояснив, чому Трамп може змінити позицію щодо України

Експерт Ради зовнішньої політики "Українська призма" Олександр Краєв вважає, що для Трампа дуже важливо перемогти на виборах, тому він може змінювати свою позицію щодо України кілька разів. Таку думку він висловив в етері "Еспресо".

"Трамп може змінити позицію щодо України безліч разів. Він 100% змінить свою позицію щодо України, Тайваню та Ізраїлю ще з десяток разів. Просто це людина, яка використовує зовнішньополітичні теми для власного внутрішньополітичного просування. Зараз для Трампа ключова тема - перемога на виборах. Оскільки, перемога у цих виборах дасть йому можливість уникнути вʼязниці, а також виправити своє економічне та фінансове становище", - пояснив Краєв.

За словами експерта, Трамп намагається просувати власну кандидатуру, спираючись на слабкості влади "Перемога на виборах для Трампа є питанням виживання. До того ж коли Байден показує свою нерішучість щодо України, то звісно Трамп буде говорити, що він діяв би інакше. Він буде розповідати, що він би бомбив Москву та Пекін. Тобто, все що він зараз робить спрямовано на те, щоб показати власний потенціал й слабкості чинної влади", - додав він.

"Одержимий ідеєю безсмертя": Перед зустріччю з Путіним його гості проходять карантин, - The Atlantic

субота, 5 жовтень 2024, 22:25

Російський диктатор Володимир Путін одержимий ідеєю безсмертя. Тому його гості, перед зустріччю з ним, можуть тижнями перебувати в карантині, передають Патріоти України з посиланням на The Atlantic. Як пише видання, родичі змушені пересуватись лише авт...

Полювання на ухилянтів поновлюється з новою силою? Чоловіки, які не оновили дані в ТЦК, не зможуть отримати бронювання

субота, 5 жовтень 2024, 18:57

Кабінет Міністрів вніс зміни до порядку бронювання військовозобов’язаних: тепер його можна отримати, якщо громадяни уточнили свої військово-облікові дані, передають Патріоти України. . Так, уряд уточнив підстави для отримання бронювання. Тепер це можл...