Зараз працює масажистом: Аналізи у Зеленського брав актор та учасник кулінарного шоу

Влад Кірякулов, якому Володимир Зеленський довірив збір крові, наразі справді працює у цьому медичному центрі, але масажистом.

Влад Кірякулов. Фото: соцмережі.

Кандидат у президенти Володимир Зеленський здав аналізи крові на вміст алкоголю та наркотичних речовин. Клініку Eurolab він обрав замість НСК "Олімпійського", куди приїхав здавати аналізи Петро Порошенко. Там кров у Зеленського брав неабихто, а актор та екс-учасник кулінарного шоу "Мастер шеф", передають Патріоти України.

Влад Кірякулов, якому Володимир Зеленський довірив збір крові, наразі справді працює у цьому медичному центрі, але масажистом. Інформація про це є на офіційному сайті.

Окрім того, Кірякулов знімався у телесеріалі "Свати" та ще низці фільмів, брав участь у проекті "Мастер Шеф". На сайті кулінарного проекту відзначають "інтуїцію та екстрасенсорні здібності" Владислава.

У інтерв'ю телеканалу СТБ у 2018 році Кірякулов розповідав, що хоче піти вчитись на косметолога, однак Голлівуд – у приорітетах.

"Хочу вивчити англійську і через кілька років поїхати до Голлівуду на проби. Коли я там жив, не було часу піти на кастинг. А моя мрія – знятися у голлівудському фільмі", – казав тоді він.

У соцмережах Кірякулова можна знайти справді цікаві фото, до прикладу – із Міхеілом Саакашвілі. Зазначимо, що це фото влад опублікував 5 березня 2018 року, а депортували політика з території України у лютому 2018 року.

Закон про іноагентів захищає нас від "українізацїі": Прем'єр-міністр Грузії потрапив у скандал

четвер, 18 квітень 2024, 23:54

Прем'єр-міністр Грузії Іраклій Кобахідзе заявив, що основною метою скандального закону про іноагентів є «запобігання українізації». Про це повідомив мовник 1tv, передають Патріоти України. «Законопроект «Про прозорість зовнішнього впливу» насамперед сп...

Вже третя атака за останній час: Безпілотник вдарив по ЗАЕС – МАГАТЕ

четвер, 18 квітень 2024, 23:50

Зранку 18 квітня дрон атакував навчальний центр Запорізької атомної електростанції. Про це повідомляє пресслужба Міжнародного агентства з атомної енергії (МАГАТЕ), передають Патріоти України. Повідомляється, що обійшлося без пошкоджень та людських жерт...