"Зараз призначили на посаду заступниці керівника Кабінету президента, про зарплату мовчать": Нові подробиці про дружину Гогілашвілі (відео)

Багаторічну особисту помічницю президента Володимира Зеленського Марію Левченко офіційно працевлаштували в Офісі президента лише після розслідування журналістів. Про це повідомляє "Слідство.Інфо", передають Патріоти України.

До цього вона кілька років була помічницею президента, перебувала в його кабінеті, але офіційно працювала і отримувала зарплатню лише в компанії "Квартал-95". Журналісти опублікували відповідь ОП на запит. За ним Левченко працевлаштували 21 грудня 2021 року.

Це сталося через пʼять днів після виходу розслідування "Дружочки президента", у якому фігурують Левченко, її чоловік - ексзаступник міністра внутрішніх справ Олександр Гогілашвілі і керівник Головного управління розвідки Міністерства оборони Кирило Буданов.

Марію Левченко призначили на посаду заступниці керівника Кабінету президента – керівниці Служби забезпечення заходів президента. Водночас, в ОП не змогли повідомити деталі про зарплатню жінки і переадресували питання до Державного управління справами.

Левченко пересувається у супроводі охорони та на спецавтомобілях Служби безпеки України з номерами прикриття. "Що ця жінка 2,5 роки робила в Офісі президента і на яких підставах??? І хто за це втратить посаду?", - пише у Facebook журналістка Тетяна Ніколаєнко.

Відпрацювали точно: Нацгвардія знищила російську станцію РЕБ на Запорізькому напрямку

п’ятниця, 19 квітень 2024, 16:27

Бійці Національної гвардії знищили російську станцію радіоелектронної боротьби на Запорізькому напрямку, передають Патріоти України. "На Запорізькому напрямку в результаті вогневого ураження російські загарбники втратили чергову станцію радіоелектронн...

Дуже бояться: Росіяни почали встановлювати протидронові сітки навколо своїх НПЗ

п’ятниця, 19 квітень 2024, 15:56

Російська нафтовидобувна компанія "Башнефть" встановила сітки проти безпілотників, щоб захистити ключові об'єкти на своїх НПЗ від можливого нападу з боку України. Про це заявив глава республіки Башкортостан (РФ), пише Reuters, передають Патріоти Украї...