Зараз усі вже в Угорщині: Вчителька з Маріуполя врятувала трьох дітей, які залишилися сиротами

Вчителька з Маріуполя змогла вирватися з міста з чотирма дітьми, троє з них чужі. Історію жінки розповіла акторка Ксенія Хижняк у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України.

"Сьогодні подруга, у якої ми живемо в Берегові, розповіла, як супроводжувала на кордон жінку з чотирма дітьми. З Маріуполя. Вирвалися на евакуаційному автобусі. Вона вчителька. З чотирьох дітей рідний тільки один. Другий - племінник, дитина сестри. Сама сестра вийшла в якийсь із днів з бомбосховища чи то за водою, чи то за їжею і не повернулася. Третя дитина - сусідів. Батьки загинули, а його помітили в руїнах сусідського будинку і забрали до себе в підвал. Четверту дитину вона побачила, коли з першими трьома бігла на евакуаційний автобус. Сидів поруч з мертвими батьками. Схопила його і рюкзак, тому що подумала, що в рюкзаку напевно документи. Так воно і було", - розповіла вона.

За словами акторки, наступний автобус, що прямував з Маріуполя, окупанти обстріляли. Попри те, що дозволів на вивезення дітей у жінки не було, їй вдалося виїхати з ними в Угорщину.

В Харкові росіяни вдарили ракетами по психіатричній лікарні, де було 65 людей

субота, 27 квітень 2024, 7:23

Внаслідок атаки, уламкові поранення отримала пацієнтка лікарні 1970 року народження. Росіяни вдарили двома ракетами по лікарні в Харкові, при цьому була атакована психіатрична лікарня. Про наслідки атаки у суботу, 27 квітня, повідомляє поліція Харківщи...

Окупанти намагаються обійти Часів Яр з флангів, але успіхів не мають: Військовий розповів, що відбувається

субота, 27 квітень 2024, 6:22

Противник намагається обійти Часів Яр з лівого та правого флангів, щоб взяти в оперативне оточення. Внаслідок цього йдуть дуже складні бої в Іванівському та Богданівці. Водночас протягом останніх тижнів ворог не зміг досягти значних успіхів в обох насе...