Зараз в окупантів інші плани: Полковник СБУ спрогнозував, коли буде битва з Росією за південь

Керівництво Російської Федерації зараз прийняло рішення в Україні продавити "ЛДНР", тому на Донбас супротивник стягнув багато сил і засобів. Наступною буде битва за південь, поділився прогнозом в інтерв’ю журналісту Дмитру Гордону нардеп, полковник Служби безпеки України, захисник Донецького аеропорту Роман Костенко, який воює проти окупантів, передають Патріоти України.

"У них не вийшло на півночі, у них не вийшов відразу, нахрапом Донбас (захопити - Ред.) і не вийшов південь. Тепер їм потрібна перемога. Світу вони нічого не показали, навпаки - вони програли…", - зазначив співрозмовник.

За його словами, на Донбасі сили супротивника у рази перевищують сили захисників України. "Я думаю, що зараз прийняте рішення продавити саме "ЛДНР", і вони для цього майже у п’ять разів, за офіційними нашими даними, за даними розвідки, у них є перевищення сил і засобів там, вони все роблять саме таким, знаєте, катком пройтись. А після того, я вважаю, наступна битва - це битва за південь…", - заявив народний обранець.

Росіяни прорвалися й контролюють частину Очеретиного, - речник ОСУВ "Хортиця"

субота, 27 квітень 2024, 20:46

Речник ОСУВ "Хортиця" Назар Волошин увечері в суботу, 27 квітня 2024 року, підтвердив утрату контролю над "частиною" селища Очеретине Покровського району Донецької області. З такою заявою він виступив в етері телеканалу "Ми - Україна", передають Патріо...

Верховною Радою керує не Стефанчук, а призначена Офісом президента людина, - депутатка Європарламенту фон Крамон

субота, 27 квітень 2024, 20:05

Депутатка Європарламенту Віола фон Крамон висловила стурбованість розподіленням повноважень в українському парламенті, заявивши, що насправді Верховною Радою керує не Стефанчук, а призначений Офісом президента Штучний. Про це вона заявила в інтерв'ю "І...