"Зараз ведемо переговори": Загороднюк відкинув можливість вторгнення Росії на Донбас (відео)

Андрій Загороднюк запевняє, що ситуація "напружена, але контрольована".

Керівництво України не вважає на даний момент критичною загрозу повномасштабного вторгнення російських військ на Донбас. Таку заяву зробив міністр оборони України Андрій Загороднюк в інтерв'ю DW, передають Патріоти України.

За його словами, у відомстві адекватно оцінюють ситуацію, що зараз ситуацію на тимчасово окупованих територіях. Так, відповідаючи на питання, чи є зараз небезпека вторгнення Росії, чиновник сказав: "Небезпека залишається завжди, але ми не вважаємо її критичною".

У той же час, Загороднюк ще раз підтвердив, що ведуться активні переговори про зони розведення на Донбасі. "Ситуація контрольована на всій лінії зіткнення. Дуже напружена, але контрольована. Ми зараз ведемо переговори щодо наступних трьох точок розведення. Ми їх озвучимо тоді, коли вони будуть узгоджені", – сказав Загороднюк.

Багатообіцяючий початок: Зеленський провів телефонну розмову зі спікером Палати представників Джонсоном

п’ятниця, 29 березень 2024, 0:55

У четвер, 28 березня, Президент України Володимир Зеленський провів телефонну розмову зі спікером Палати представників Конгресу США Майком Джонсоном. Про це Зеленський розповів у своєму телеграм-каналі. За словами Президента, він першочергово подякував...

СБУ вчасно затримала: Чиновник Київської ОВА шпигував за десантниками під виглядом капелана (фото)

четвер, 28 березень 2024, 23:54

Працівники Служби безпеки України виявили та затримали поплічника російської спецслужби, котрий під виглядом капелана намагався приєднатися до українських десантників, щоб слідкувати за пересуванням та базуванням – затриманим виявився спеціаліст одного...