"Зараз ворог активніше працює": Храпчинський назвав ключовий фактор протидії ракетним обстрілам України

Ключовим аспектом протидії ракетним обстрілам України є зменшення можливості як стратегічної, так і тактичної авіації завдавати ударів. Цього можна досягти шляхом ударів по російських аеродромах та заводах, які залучені до масштабування озброєння, запчастин до літаків і тощо, передають Патріоти України.

Про це розповів авіаексперт Анатолій Храпчинський у новому випуску OBOZ.TALK. Він зауважив, що Росія наразі зменшила активність роботи зі стратегічної авіації, запуски ракет відбуваються у невеликій кількості.

"Зараз ворог активніше працює балістичними ракетами. І це зрозуміло, тому що захист проти балістичних ракет насправді треба збільшувати в Україні. Треба збільшувати такі системи протидії, як Patriot, SAMP/T", – зазначив фахівець.

Він зазначив, що окупанти намагаються виснажити наші сили ППО."Ми бачимо це навіть по роботі. Вони запускають спочатку корейські, потім запускають "Шахеди", потім йдуть "Іскандери" і йдуть під ранок крилаті ракети. Навіть з тих же самих стратегічних авіацій, але в малій кількості", – пояснив Храпчинський.

За його словами, головне завдання зараз – протидіяти, захистити, створити потужну систему ППО. "Головним фактором є дозвіл на використання західних зразків озброєння по території РФ. Тому що ключовим аспектом є зараз зменшення можливостей як стратегічної, так і тактичної авіації завдавати ударів по Україні. Це можна шляхом ударів по російських аеродромах, по російських заводах, які залучених до масштабування знарядь для вбивства, тобто для зброї, для ремонту літаків і так далі", – зазначив авіаексперт.

"Старіючий російський лідер ставав дедалі більш відлюдькуватим": Курська операція серйозно вдарила по Путіну, він відчайдушно шукає визнання, - The Times

п’ятниця, 23 серпень 2024, 6:00

Як пише The Times, є одна вірна ознака того, що російський диктатор Володимир Путін відчайдушно шукає визнання: він "спонтанно" виходить назустріч натовпу прихильників. Саме це сталося 20 серпня під час першої поїздки російського лідера за межі Москви ...

Україна може бити американською зброєю по Курській області РФ - представниця Пентагону

четвер, 22 серпень 2024, 23:30

Сполучені Штати Америки дозволяють Україні використовувати американську зброю для ударів по цілях в Курській області, "щоб захиститися від атак із цього прикордонного регіону". Відповідну заяву зробила заступниця офіційного представника Пентагону Сабрі...