"Заряджає гарним настроєм!": Як "паломниця" Марченко готується до творчого відрядження (відео)

В мережу потрапили моменти тренувань телеведучої Оксани Марченко, повідомляють Патріоти України.

Дружина проросійського депутата та олігарха Віктора Медведчука написала: «Чим старше ми стаємо, тим більше уваги варто приділяти кардіотренуванням». На відео, яке Марченко виклала в Youtube, видно, що вона займається спортом у дворі, біля свого особняка, очевидно, разом із своїм інструктором. Жінка активно стрибає під попсові хіти, розмахуючи руками та викручуючи тілом.

«Я дуже люблю інтенсивні заняття, особливо влітку на свіжому повітрі. Це дуже заряджає енергією й гарним настроєм! Зараз це особливо актуально для мене, бо я готуюся до одного дуже цікавого паломництва. Мені потрібно буде проходити багато кілометрів пішки під палючим сонцем, і додаткова підготовка –те, що потрібно», – написала Марченко.

Додамо, що нещодавно телеведуча-мільярдерка та кума російського президента Володимира Путіна Оксана Марченко оприлюднила в мережі нове відео, яке вона зняла в своєму особняку. Як відомо, в черговій серії свого пропагандистського фільму «Паломниця» Оксана Марченко заявила, що у дитинстві була святою.

У Харкові затримали ремонтників, які "полювали" на мобільні вогневі групи та оборону міста (фото)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 12:41

Двоє чоловіків готували серію повітряних атак на позиції ЗСУ. Серед основних цілей були фортифікаційні споруди, укріпрайони українських військ та мобільні вогневі групи. Для удару окупанти планували застосувати надважкі керовані авіабомби, передають Па...

Готується вступити у війну? Білорусь закріпила у військовій доктрині надання допомоги союзникам

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:26

Білорусь оновила військову доктрину, в якій закріпила можливість надання допомоги союзникам. Зокрема, відправки військових. передають Патріоти України з посиланням на військову доктрину Білорусі. "Білорусь вважає за можливе надання військової допомоги ...