Зарізали корів, стріляли у військових РФ і тікали: На Запоріжжі "мобіки" влаштували дикий дебош

На Запоріжжі росіяни, яких призвали до армії в рамках часткової мобілізації, зарізали корів, викрали машину і відкрили вогонь по російських військових. Вони були дуже п'яні. Як повідомляє Teleram-канал Baza, інцидент трапився ще в неділю, 30 жовтня, але відомо про нього стало тільки тепер, передають Патріоти України.

Четверо мобілізованих, яких відправили на лінію фронту біля запорізького міста Василівка, розгромили ферму, яка була місцем їхньої дислокації. Негідники зарізали 13 корів, які там утримувалися, та прогнали з дому фермера.

Не маючи мужності, щоб воювати із ЗСУ, мобілізовані напали на російських військових та побили їх. Після цього вони викрали автомобіль і поїхали кататися. Коли на одному з російських блокпостів їх зупинили, “мобіки” відкрили вогонь і поранили російського сержанта.

За словами очевидців, усі четверо були п'яні майже до непритомності. Як повідомляє Baza, зрештою цих російських “солдатів” затримали і стали відомими їхні імена - Хетаг Бердієв, Руслан Хостікоєв та двоє братів Авлохових.

Прем'єр-міністр Греції відповів, чи передаватиме його країна системи ППО для України

четвер, 25 квітень 2024, 23:06

Греція не передаватиме Україні системи протиповітряної оборони Patriot та С-300, незважаючи на тиск з боку ЄС і союзників по НАТО, які просили надати ці системи Києву. Про це заявив прем'єр-міністр Греції Кіріакос Міцотакіс, повідомляють Патріоти Украї...

Пентагон оголосив про новий пакет військової допомоги для України: Що туди входить

четвер, 25 квітень 2024, 21:54

Міністерство оборони США оголосило про новий пакет військової допомоги Україні орієнтовною вартістю $1 мільярд, який має терміново задовольнити критичні потреби України в сфері безпеки та оборони. Оголошення оприлюднили одразу про підписання президенто...