​Заробляє, сидячи в Раді: Спливли фото цікавого листування "слуги народу"

5 лютого на засіданні Верховної Ради депутати від партії "Слуга народу" Людмилу Марченко помітили за бізнес-листуванням, передають Патріоти України.

Журналісти сфотографували екран телефону нардепа, яка вела комерційне листування, поєднуючи депутатську діяльність з бізнесом.

На фото зафіксована оплата нардепом комунальних послуг, що поставляються тернопільському ресторану "Бограч", а також листування з одним з його менеджерів.

Також кореспонденту вдалося зафіксувати список чатів Марченко. Серед них є робочі чати ресторану - "Бограч - КАСА" і "Показники - Бограч". Виходячи з присутності Марченко в цих чатах можна зробити висновок, що народний депутат бере участь в управлінні закладом.

На фото зафіксовано листування Марченко з одним з менеджерів ресторану Настею К., в якій депутат обговорює комерційні питання діяльності ресторану.

В одному з листувань йшла така розмова:

  • Марченко: А чому рахунок на мене? Я ж не ПП
  • Настя К.: Має бути на Марченко Івана?
  • Марченко: Настюш, я депутат. Я не проводжу ніякої комерційної діяльності. ФОП Марченко Іван. Відповідно до закону всі робимо. Я зараз оплачу, щоб ти ще раз не їхала, а ти передзвони і скажи, щоб закрили платника Івана.

Відзначають, що в листуванні з Марченко Настя К. відправляла їй фотографії рахунків за комунальні послуги, надані ресторану "Бограч". Це може свідчити про те, що Марченко безпосередньо залучена в комерційну діяльність ресторану і може отримувати від цього прибуток. Марченко провела оплату за комунальними рахунками на суму в 10 тисяч 230 гривень.

Під "ФОП Марченко Іван" швидше за все мається на увазі чоловік Людмили - Іван Олександрович Марченко. Він зареєстрований як фізична особа-підприємець за адресою вулиця Володимира Великого, 9 в Тернополі. Ресторан "Бограч" розташований за тією ж адресою.

Як випливає з OpenDataBot, раніше у Людмили Марченко був відкритий ФОП з видом діяльності "діяльність послуг ресторанів". 5 серпня, після обрання народним депутатом, нардеп закрила ФОП.

При цьому, в декларації Марченко зазначено, що за 2018 рік вона отримала 101 720 гривень доходу від здійснення підприємницької діяльності.

"Загін задоволень" Кім Чен Ина: Скільки незайманок корейці приносять у жертву своєму комуністичному божеству

четвер, 2 травень 2024, 9:34

Отакий соціалізм вибудували в КНДР. От за це було пролито кров мільйонів людей. Щороку диктатор Північної Кореї Кім Чен Ин нібито відбирає 25 незайманих дівчат для свого "загону задоволень". Про це розповіла Пак Енмі, яка втекла з КНДР. . За словами П...

Батальйон "Хабарник" то не про фронт: Із законопроєкту про звільнення топ-корупціонерів від вироків в обмін на мобілізацію приберуть лише "верх". Більшість бубочок відмажуть, - Шабунін

четвер, 2 травень 2024, 9:05

Яку цінність для армії та перемоги являє собою, наприклад, Роман Насіров, знають лише творці законопроекту. Як і тому, чому гарному зможе навчити своїх нових начальників в ЗСУ​. Верховна Рада на своєму засіданні має намір проголосувати у другому читанн...