"Зароблять у Ізраїлі тільки для підтримки штанів": У Росії заявили про "закінчення кар'єри" для Галкіна і Пугачової

Російський комік Максим Галкін, який відкрито підтримав Україну і засудив вбивчу війну, досі викликає бурхливі обговорення в Росії. Так, на думку продюсера Павла Рудченка, незабаром чоловік Пугачової залишиться без грошей і його гастрольна діяльність закінчиться. Про це пишуть росЗМІ, цитуючи слова Рудченка. Також в РФ ставлять хрест і на самій Примадонні, зазначають Патріоти України.

"Думаю, її концертна діяльність в Росії вже закінчилася. І не тільки в силу того, що вона покинула країну і висловилася безсторонньо щодо значущих людей, які її довго підтримували. Але і чисто фізіологічно, в зв'язку з віком, вона вже не витримає гастрольні графіки. Якісь великі гастролі від неї не варто очікувати. Алла Борисівна в Ізраїлі, напевно, теж навряд чи буде виступати", - сказав Рудченко.

Він припустив, що зоряна сім'я буде жити на ті заощадження, які залишилися з часів активних гастролей. А якщо у Галкіна і буде робота в Ізраїлі, то вона, за словами російського продюсера, не принесе великих коштів.

"Звичайно в Ізраїлі своя розважальна індустрія безумовно присутня. Але це все не можна порівняти з масштабами Росії. Там і зали в рази менше, і концентрація населення. Розраховувати на великі гонорари в Ізраїлі артистам, які виїхали з нашої країни, не доводиться. Таких грошей, як на Батьківщині, вони там не зароблять. Сама країна поменше, і інтереси публіки інші. Їх все ж цікавить послухати про своє життя. Пісні і якийсь матеріал російською мовою їх не особливо цікавлять. Ці заробітки в Ізраїлі - тільки для підтримки штанів, як то кажуть", - додав Рудченко.

F-16 можуть з'явитись в українському небі вже наступного тижня: У Повітряних Силах ЗСУ зробили інтригуючу заяву

четвер, 2 травень 2024, 1:45

Наразі закінчуються останні приготування інфраструктури та заходів захисту дислокацій дорогоцінних для України літаків від повітряних ударів ворога. У Повітряних силах ЗСУ озвучили орієнтир, коли в Україні почнуть "працювати" західні винищувачі F-16 - ...

"Вони просто черв'яки на нашому тілі": Депутат "Єдиної Росії" обізвала безробітних росіян

середа, 1 травень 2024, 23:43

Депутат від партії "Единая Россия" Катерина Собканюк заявила, що безробітні росіяни є "черв'яками". Також вона запропонувала створити в Росії "трудові табори", передають Патріоти України. "Сьогодні в будівельній галузі близько 30% незаповнених місць, в...