"Заробив" у Донецьку: Російські розслідувачі виявили елітну нерухомість екс-"глави "ДНР" у Дубаї (відео)

Екс-"прем'єр-міністр "ДНР", депутат Держдуми від "Єдиної Росії" Олександр Бородай є власником елітних апартаментів у Дубаї, які не вказані у його декларації. Про це повідомила команда російського опозиціонера Олексія Навального у відповідному розслідуванні на YouTube-каналі Навального, передають Патріоти України.

Розслідувачі взяли за основу базу даних власників нерухомості в Дубаї, згідно з якою Бородай є власником 104-метрової квартири у житловому комплексі Grandeur Residences, розташованому на всесвітньо відомому штучному острові Палм-Джумейра у формі пальмового листа.

За даними розслідування, Бородай придбав житло в Дубаї у 2015 році, після того, як пішов з посади прем'єр-міністра "ДНР". За попередніми оцінками, вартість дубайських апартаментів Бородая складає 450 тисяч євро (37500000 рублів).

Під прицілом: Американський генерал пояснив, що стане першочерговими цілями для ATACMS

четвер, 2 травень 2024, 14:38

Надані союзниками ракети Atacms допоможуть ЗСУ завдавати точних ударів по російських штабах, логістиці та артилерії ворога на лінії фронту та в Криму. Український Генштаб також знайде найкращі цілі для літаків F-16. Про це розповів колишній командувач ...

Ходжес оцінив шанси України провести контрнаступ цього року

четвер, 2 травень 2024, 14:27

Наразі готовність України до масштабного контрнаступу не передбачається. Втім, історія сповнена прикладів, коли одній стороні вдалося почати успішний контрнаступ, коли інша сторона цього не очікувала. Про це заявив американський генерал Бен Ходжес в ін...