"Зарились вони дуже добре": Воїн ССО "Дикий" розповів деталі заходу у ворожі окопи, де були знищені окупанти

Під час ближнього бою у ворожих окопах окупанти були знищені, жодного полоненого не вдалося взяти. Про це розповів оператор 73-го морського центру спеціального призначення, воїн із позивним "Дикий" інтерв’ю, яке оприлюднили ССО. Він зазначив, що група, в складі якої він був, повинна була штурмувати позицію ворога, зачистити окопи і завести піхоту, яка б закріпилась і тримала оборону, передають Патріоти України.

За його словами, вони дуже повільно підбирались до посадки, а в місцях, де не було дерев повзли з гранатометами та іншою зброєю. Все це тривало близько години.

"Дикий" розповідає, що спочатку в окопи наші бійці закинули чотири гранати, а потім зайшли в окоп і прострілювали його. Він особисто знищив чотирьох окупантів, зазначивши, що кров і мозок одного з окупантів залишились у нього на взутті.

Він розповів, що в бою було поранено одного нашого військового, але його відразу ж евакуювали і з ним все добре. Сам він також отримав контузію.

"Дикий" зазначив, що всі російські коментарі про розстріл беззбройних окупантів, не відповідає дійсності. На відео видно, що ворог був при зброї.

"Дикий" повідомив, що окопи, в яких був ворог були добротними. "Зарились вони дуже добре, була глибина окопу 2 метри. Плюс бруси десь 30-40 чи 50 см. Доволі глибокі, хороші окопи, які нас надалі рятували від їх танкового обстрілу", - розповів він.

"Дикий" розповів, що нікого не вдалося взяти в полон, хоч на відео видно, що ворогу пропонувалося вийти з піднятими руками, щоб залишитися живими. Боєць розповів, що в бою ним керувала ненависть проти тих, хто прийшов на нашу землю, але при цьому він діяв холоднокровно, знищуючи ворога.

Торгівля рублем подвоїлась: Стало відомо, як Казахстан допомагає Кремлю обходити санкції

четвер, 26 вересень 2024, 23:40

Через санкції США проти Росії значно зросли обсяги торгівлі юанем і рублем у Казахстані, оскільки російські банки використовують казахські фінансові ринки для валютних операцій з Китаєм. Обсяги торгівлі юанем і рублем подвоїлися, а Казахстан стає важли...

Чи застосує Росія ядерну зброю? Путін намагається викликати нову хвилю паніки, - аналітики

четвер, 26 вересень 2024, 22:55

Росія навряд застосує ядерну зброю, а президент РФ Володимир Путін намагається викликати нову хвилю паніки у західних лідерів внесенням змін до ядерної доктрини. Про це йдеться у звіті американського Інституту вивчення війни (ISW), передають Патріоти У...